返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
0 [6 T% ?1 F* A$ B% d- g, d布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
4 c( x& T% z- }: ]5 c真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
) V4 K+ n1 W0 R+ N& b8 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 D: b* X, i. e
s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊
0 Y& o" X' v5 L/ B/ \) q( D1 ?( A; Bwww1.tvboxnow.com点解samsung的设计师没啥新创意的?- `, a) i# Y% G; J& U
三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
$ w0 o# n& A- g+ e4 C
s4個mon好差?不過大dd@@; }7 H# X. a9 T& Q$ L: ~. d
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
/ S/ m; q' u- R% Y7 l% b" v3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...
/ ?/ ~5 d4 e+ H: Y! a3 Wwww1.tvboxnow.comone個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
" _9 b; D/ I+ l( A: o+ w4 otvb now,tvbnow,bttvb而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
9 W! j" w# t9 U. T公仔箱論壇部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
1 L1 F3 ^+ y* R2 Y4 u3 lwww1.tvboxnow.com部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
# z( v8 H/ G5 ~% V: Ybombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
& C- ~1 l  B; h! Xme2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,www1.tvboxnow.com" z, Q) H! Y+ ^, k
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
3 Y  b4 X3 _: x4 ^% W4 p! fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
/ R% v" m" C( L% t% L" \! Mwww1.tvboxnow.com下點解得返8gb? d app冇得del咩
) e; a2 o. y: h. H$ x/ `! qme2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
) `  s+ D- ?2 S. F8 v8 Uwww1.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
( N' u3 L, @- \2 j: OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
: n: `; O" I, N* _" J! j. ~! r0 |1 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下點解得返8gb? d app冇得del咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" o1 ^4 Y8 G5 S+ Z, a) ^6 e9 p8 Y* a
9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
www1.tvboxnow.com7 v8 h3 i) o& S9 W' m5 u( K  E
就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快