返回列表 回復 發帖
其实tevez是时候跟曼联说拜拜了
我就念如果要买的话应该会是huntelaar和robben吧
但是之前曼联说注重于26岁之前的球员所以像范尼海英策是不会买过来的
wlt1110 發表於 2009-6-22 11:30 AM
如果免費既話…呢?

軒斯係我想要既…
因為始終左後防缺人,中堅又要加強後備力

不過,無理由免費既…
就算係,佢地都唔會返黎…
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
如果有能力,少少獨食係一個射手需要既…
你睇朗尼
tok 發表於 2009-6-21 09:55 PM
佢係勁獨,冇位都夾硬爆,夾硬射,佢嚟隨時會神憎鬼厭
如果免費既話…呢?

軒斯係我想要既…

不過,無理由免費既…
tok 發表於 2009-6-22 09:57 PM
當年雲佬同C7唔啱,曼聯選C7棄雲佬

C7現去皇馬,皇馬亦會選C7棄雲佬,雲佬會走,差在去邊
推一下,
費sir d轉會次次都搞到8月尾先OK....
等死我地d排曼迷...

傳聞1700萬迪亞高盧比斯英鎊加盟已達協議

1700萬 買個龍門 值唔值呢??@@
如果佢得,就值既…
不過希望買佢之後,科士打可以外借,多D經驗,
最終佢都應該係曼聯既1號
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
如果免費既話…呢?

軒斯係我想要既…

不過,無理由免費既…
tok 發表於 2009-6-22 09:57 PM
免费转换,但是却要付出高薪,去曼城也不错,大把油钱
佢係勁獨,冇位都夾硬爆,夾硬射,佢嚟隨時會神憎鬼厭
tshek 發表於 2009-6-22 11:02 PM
作为一名足球员是应该有独食的霸气,但是太多的动作真的会惹人厌
我觉得rooney在这方面有改善,放而nani还是。。。呵呵
最重要的是平衡吧
推一下,
費sir d轉會次次都搞到8月尾先OK....
等死我地d排曼迷...

傳聞1700萬迪亞高盧比斯英鎊加盟已達協議

1700萬 買個龍門 值唔值呢??@@
gunden 發表於 2009-6-24 09:17 PM
如果1700万买他顶10年就值得,但是二号三号门将就惨啦。。。
人生有几多个十年
如果佢得,就值既…
不過希望買佢之後,科士打可以外借,多D經驗,
最終佢都應該係曼聯既1號
tok 發表於 2009-6-24 10:13 PM
有可能成为曼联一号,等英足总确定引用6+5条例。。
最訣消息~~
曼聯想買阿古路@@
朗尼+阿古路+貝9+兩個新人前鋒
應該都夠...
費sir快d買中場啦@@
有可能成为曼联一号,等英足总确定引用6+5条例。。
wlt1110 發表於 2009-6-25 10:39 AM
如果真的話~~對曼聯影響大唔大??
其實打由卡力克同下格維斯開始,
我覺得費sir就準備中
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
最訣消息~~
曼聯想買阿古路@@
朗尼+阿古路+貝9+兩個新人前鋒
應該都夠...
費sir快d買中場啦@@
gunden 發表於 2009-6-25 01:57 PM
吗体会要求高价,所以很难放入,应该是烟幕。。。。
补充中场后卫龙门才实在
如果真的話~~對曼聯影響大唔大??
gunden 發表於 2009-6-25 01:57 PM
影响不大,因为曼联有很多英国球员
好像arsenal,利物浦等球会时少有本土球员的,所以利物浦就买了英格兰后卫做这个打算