返回列表 回復 發帖

[手機情報] htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
0 e  o" \3 m0 H, [; Z  _5 Lwww1.tvboxnow.comkenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
& ^. l% C: x9 L9 x3 a4 D: Y公仔箱論壇分別係...呢部係新架囉
" _, I$ v# _* ^3 H% T依家既旗艦機, 個款仲好靚仔! }# c* d5 O! W8 H  r3 a" T; K
4# 魚柳bell 公仔箱論壇/ w3 R% U1 H! x3 p$ \  s& F
好型喎真係!金屬機身黎架?
- q( ~7 Q" E, U- j; t5 M3 Xwww1.tvboxnow.com呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4# 魚柳bell 公仔箱論壇- f5 }+ l( e. A! Q4 e6 b" K% z
好型喎真係!金屬機身黎架?www1.tvboxnow.com/ B# }$ B1 g4 c! T+ i3 j
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
5 W; k% {( _- ]" P/ I9 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
& o& }9 `2 l) g/ s+ N5 o
係呀, 質感好正tvb now,tvbnow,bttvb: [2 \  z, I  Q( M
你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長6 H+ L3 ~, H0 h# Y
魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
6 N+ H" Q* x$ D0 z: O9 jwww1.tvboxnow.com快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
4# 魚柳bell 8 x2 m" o+ z" M  {) C) X
好型喎真係!金屬機身黎架?
# K2 }3 J4 I" Q* w, N" G3 V5 S呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
& z/ X7 H' p( E/ akenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 |% f+ V0 d3 i( n* F
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
www1.tvboxnow.com: ?  k& h# |4 C6 Z" g, Q
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
7 b  X. C% \9 K  twww1.tvboxnow.comPyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
" ?( d6 a% u" V( n8 j0 g* B& M% W公仔箱論壇估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
今個月底就會有!我都好心急
% g+ F) `$ o2 r& B5 B' M見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
4/5 sell in Hong Kong la.
HTC跳水王,还是等两月省2000
???  ??? ???