返回列表 回復 發帖

[手機情報] htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
( c- E; H' p6 B公仔箱論壇kenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
4 G) B2 b! ~" v& C6 N分別係...呢部係新架囉
% {, z4 p# ]5 v依家既旗艦機, 個款仲好靚仔
$ k/ b4 ?1 [" m1 P
4# 魚柳bell
& \* c, b" B' g" a公仔箱論壇好型喎真係!金屬機身黎架?公仔箱論壇5 |$ [+ @; l9 `  B& b( j
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4# 魚柳bell
9 m/ ]5 K1 Y/ _/ _1 ~( e' C  G公仔箱論壇好型喎真係!金屬機身黎架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# P+ p& I/ s9 X% m! O3 N! p( v
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機公仔箱論壇0 s* X  N4 K9 }. o+ B% Q
kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
www1.tvboxnow.com! L% ~& o! }" V7 I2 q
係呀, 質感好正
( Y8 M3 I$ m4 |3 x( I6 [公仔箱論壇你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
0 d- o+ s5 J( Y1 n魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
www1.tvboxnow.com3 b  r3 P( c9 f! [; W) K
快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
4# 魚柳bell
3 ]# f7 ]# Z3 ^好型喎真係!金屬機身黎架?
% j; G5 F% p7 G& ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機. ]3 W5 I& I5 k; n  a: k
kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
9 Z9 d! R- f: |6 H2 R
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
" T; i  O- j% Z' F' itvb now,tvbnow,bttvbS4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251tvb now,tvbnow,bttvb( l0 x. r" \- y3 M
PyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
3 Z6 j9 R  |$ T' r估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
今個月底就會有!我都好心急
. x: d2 h' ~; E2 V3 x! @見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
4/5 sell in Hong Kong la.
HTC跳水王,还是等两月省2000
???  ??? ???