返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..
+ |3 G: |, t5 \( F, _3 }4 H2 Y2 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係因為好大把頭髮...
' |& a- E9 d! G& t( \* @www1.tvboxnow.com而且夏天好熱..
$ o+ f" C, p4 i& U# b3 @5 Stvb now,tvbnow,bttvb我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
8 b) P- @/ F/ Y' n, e* |www1.tvboxnow.com剪o左15寸......
1 [' y# G  `% a6 U% b0 x$ ]雖然唔係幾捨得
+ l" _9 f1 F8 I5 [公仔箱論壇但係有d人話都幾得意公仔箱論壇% K  a7 g( Z5 x' m
所以都唔會後悔 =]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" l" Y$ o9 `/ B, b
比d意見..
; C  [; f. K/ Q* |5 Rwww1.tvboxnow.com同埋呢..
/ S3 k. j; n: x6 b" \1 H; f. y: t/ g公仔箱論壇我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....
" k' u' q5 m5 }" F  ]tvb now,tvbnow,bttvb
& n! j/ [: t6 x7 [# i% y* i[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
; E, F3 B/ _/ N% T8 \公仔箱論壇我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 5 o7 Q" _4 J+ ?2 c! ]5 Q
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
tvb now,tvbnow,bttvb7 K% B  @5 J: a' G
本來我想剪到咁
* W+ n$ J; G% d1 A$ Z* Q公仔箱論壇但係驚o個個野剪得唔好...
  \! x4 c; L5 |5 y! u1 R& B; b5 O會好似個.....TB -.-
( q3 ]7 w% Y' P. x& G( _tvb now,tvbnow,bttvb所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..9 B. o1 q& D$ h2 d
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
/ B+ b: @! N% {- [$ w; s2 C  2 年冇剪..1 j& U, ~7 x0 i* b7 U) v
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
tvb now,tvbnow,bttvb, T+ n( W6 F! y& W
多謝 =]
1 |1 q; T# p# k6 H我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
9 n. M# Z6 |+ C' Q- b- S' j; vwww1.tvboxnow.com嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表
* g; [  I% ~6 Q( _www1.tvboxnow.com唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
6 A5 q& h0 ?: T6 j* m8 Atvb now,tvbnow,bttvb嗨..阿爺,你都系度啊
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ M( H/ P/ K! \. F5 A4 Q
多謝
1 R1 \5 u/ O8 `8 g, |( u% R8 ltvb now,tvbnow,bttvb我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表
: [5 \  U# {7 {公仔箱論壇ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
tvb now,tvbnow,bttvb1 t3 q% G7 T# m; D, v9 \9 S
唔...
& |$ Q  j3 T: T6 w) Ztvb now,tvbnow,bttvb多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
' G6 h1 U$ j' a7 n0 }6 g應該都幾好睇唔錯喔.
5 @# ~9 b0 ?5 c3 y/ _* J公仔箱論壇下一次試試看.