返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-27 03:11 PM 發表

係~~~唔想用果d未過擋嘅新人:lol
不錯......:lol
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-27 03:12 PM 發表

一面吹...一面賣片
一面打怪......:victory:
都話冇賣片law:@
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-27 03:13 PM 發表

人工高但沒有得上場.....
基斯普, 杜奧巴都想走
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-27 03:09 PM 發表
咩都唔夠錢買~~
轉錢來啦......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

變左樣law....
好靚

真係好靚
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 03:11 PM 發表
勝利獎賞

經驗  增加 1 點
金錢  增加 6 元

唔好再多d-,-''
勝利獎賞

經驗  增加 12 點
金錢  增加 21 元

;P

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 03:16 PM 發表
變左樣law....
好靚
lv10通常係最靚...之後就................;P
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-27 03:12 PM 發表

夠11個咪開波踢:lol
都好......

叫埋青蛙先

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-27 03:12 PM 發表
成朝掛住玩....無做野添....

閃陣....15mins後返....:victory:
等你.....:D

http://www.tvbnow.com/announcement.php?id=8#8
鑒於一連串的投訴及與Uwants的未來大方向問題
所以請各會員勿再在UWANTS 中宣傳

希望各位諒解

亦希望在兩邊可以得到大家想要的東西
感激大家的支持

best regards,
zhouyu (BTTVB.COM)
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-27 03:13 PM 發表

要等收息:L
我賠比你利息!!!^^

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 03:18 PM 發表
http://www.tvbnow.com/announcement.php?id=8#8
鑒於一連串的投訴及與Uwants的未來大方向問題
所以請各會員勿再在UWANTS 中宣傳

希望各位諒解

亦希望在兩邊叠...
uwants咩黎架?? 食得架?? 唔識喎!! ;P:lol
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 03:13 PM 發表
升level 係唔係會加攻擊, 防守架??
會...不過我既好像 隔一個 LEVEL 先升

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-27 03:18 PM 發表

我賠比你利息!!!^^
又唔見你咁同我講!! :@