返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 www1.tvboxnow.com  A/ p$ N* C% i2 ]

8 Y! a% A0 m6 W2 b, {- w' O* g0 h
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我
" C+ m# m0 [& N0 \9 W4 B; H見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者peetvb now,tvbnow,bttvb5 f, e! A3 b$ O4 y9 w
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
www1.tvboxnow.com2 R  `+ [- k* k4 h4 Y4 `% k5 q) v, C
p版主榮升,一定要送大禮 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- x" D: v5 H2 G3 z+ t

' d+ p4 z- R1 T8 Y  D小便版,係咩版嚟架??haha
8 N* F) ~) \! N, L. o$ M; e  {公仔箱論壇3 I* ?/ a% j5 R3 Q) y& ^: {+ z+ a
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
& n% |9 d. N+ |, Ptimmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
公仔箱論壇9 l1 ^! L; T! z  K9 u7 Q
版主大人,叫kily得喇!!XDwww1.tvboxnow.com, j  P) C( }* ~& U  E% E$ q! z( L, [
. N3 l  k9 a; V1 L* c1 \# ^  ?: Q$ E. S
好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
# q- j/ ]6 {7 D* Ywww1.tvboxnow.com尤其約定!!!
+ T+ N5 X" Q+ ~+ Q5 r8 jlove it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。
" C2 N% \. q. B公仔箱論壇很好聽
! A2 W' s! z; d; `1 R: w" ?+ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,公仔箱論壇4 q% w2 t& d' A3 O/ a& ?
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. W5 ~3 ~1 @% A$ ], p" \3 k# ~
( d2 `( p5 q+ ]0 R
好好聽啊!
! e) ], j; M5 h& }2 I3 L尤其約定!!!
6 m  f5 |' b1 A+ d公仔箱論壇love it~~9 l8 F; i9 z# B. `3 t5 _3 k- G
la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
/ m5 E9 o3 k! ]( V: U, J. y9 P0 O6 i
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 F. m2 Y! m6 ~' e
很好聽www1.tvboxnow.com( ?' c9 q  e7 n2 [
Support !www1.tvboxnow.com; O3 w! a" n3 k. `  _
元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
8 n7 K0 K% L  a! y2 ^3 f% B我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
+ Z# {' n6 L% ~9 [0 `+ `tvb now,tvbnow,bttvb但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
* x3 H3 H5 X- C5 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
$ D! j( b9 k4 D4 C9 ?
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
4 m+ H! X# ]; y/ n5 ]www1.tvboxnow.com乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
: A! R( y2 v, S( l公仔箱論壇
- L( O6 p) V0 l$ f

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- d9 v! @' W' Q2 ?9 m6 l+ ^; d
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. tvb now,tvbnow,bttvb8 n1 x  [, \# B& h3 a# Q% k2 ?- L
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  J; V* K, i/ d
uD3AKIufams
& S: b! i$ f, KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
+ U, j2 |( A* U, ywww1.tvboxnow.com哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結
( i1 h* ?' D% @8 W. F* Etvb now,tvbnow,bttvb我諗pull3版主唱會更有感情!!: r* d3 H8 z+ v. ~, N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. W/ G0 b; c& `  @
謝謝收聽!!