返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
  J* Z' }8 N7 w( `0 E1 ?師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦, l9 K( X: K$ ]6 J8 b2 ?' J+ m
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
www1.tvboxnow.com3 I; J: U, n' h, y& O; p8 n7 U9 ]
黑色真係好型@@
& q9 t0 @( o5 j6 e2 }# k我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
& }9 S5 t5 q1 T  G9 i+ c公仔箱論壇好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
! v  @4 ~  q0 E- xtvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 l4 n" v/ S6 W5 }. c5 q
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvb now,tvbnow,bttvb1 @$ c* B& Q8 a- {7 ^- J: W& x2 @
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
+ r8 t& m; S# \5 {; B0 i公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
! J. y/ p# k  e& I: [4 ?1 k我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
$ V# }  T0 d+ ~7 |6 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( J+ K5 L' `- Z9 f$ ~& b
我就鍾意one多d(所以訂左one)
$ c7 E6 m/ z2 A& S. gs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
8 E& ]5 k5 [8 M2 Ptvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)
: s) m9 M0 g. A# O+ gs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價tvb now,tvbnow,bttvb. R* }# Y7 A0 D/ X8 I
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
: K2 _% F# f* u$ }1 F* ]. dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
" t$ g7 C/ ^8 D4 A: e1 b# b同埋我覺得one影相靚d
: ~) v5 ^0 j2 ]1 Q' O, ^
我就鍾意one多d(所以訂左one)* W- b% l) R4 e4 ?, d
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價3 C0 x9 C2 }3 P, d8 Y
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" y" e6 U$ N7 W9 E9 y  l8 O0 I/ n" Z
但S4好似都多左好多新功能..?
tvb now,tvbnow,bttvb5 m& W( q+ b) {7 b6 B8 q( V2 ]
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵www1.tvboxnow.com" ?; y+ y/ ], ^* K) b0 G! N
同埋我覺得one影相靚d
* X: t9 k: U* G* ?# {www1.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
9 o; }7 r0 p$ Htvb now,tvbnow,bttvb如果講像素既話唔係S4高D咩
' E, i/ r' M+ S* f" F/ {* H8 Q7 L但S4好似都多左好多新功能..?
* b! H. V# r, q" h* x6 G4 B  atvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
www1.tvboxnow.com* ]6 R! n' g; S  }: y4 u% ?
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電2 I3 E1 z1 P2 j- B: e8 v; h! J$ q6 _
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
公仔箱論壇3 b' ]0 ]0 @4 @2 x7 u  B1 Q
如果講像素既話唔係S4高D咩
0 S+ K, f$ f2 H% @; p+ }2 L魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
9 A& C8 S5 |) w7 N" b7 _7 h7 y( U, E% A但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊www1.tvboxnow.com7 S4 ~' \$ |' E$ @
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
公仔箱論壇( H! p. k3 {! @7 K- C
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvb now,tvbnow,bttvb$ y' p, Q: L7 U7 p$ H. O
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
0 X& B) k: m9 v2 {6 P公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
( h! q  |2 Z. O" _9 i& ftvb now,tvbnow,bttvb如果係咁咁真係唔洗考慮....