返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1
" O, z9 A9 n* U" [tvb now,tvbnow,bttvb成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1
( R2 E4 W6 [. M; l成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3Gtvb now,tvbnow,bttvb8 X( p' j3 r, m
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, T) q3 f5 j$ m$ y
下, 咁搵笨
/ F  @' D. A, Y# }0 l& c不過佢3g同4g係咪同時出先?
5 E3 _& K( {1 @tvb now,tvbnow,bttvb下, 咁搵笨公仔箱論壇+ M. s- \/ X' A0 g8 b7 ^* }/ a
不過佢3g同4g係咪同時出先?
# }4 t0 B  V' g- I% T9 zwww1.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. S# Q( L! h; [% q
唔係呀, 4G版聽講會再遲D
. [9 a, B- Q1 I8 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+公仔箱論壇2 ^- B# p' a+ D+ Z3 |+ B
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...- j/ `) a2 C( Q4 U  R
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+
. m! p% X, G5 @  K成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
/ M" \" ^+ ?0 [, [  }( ?- bwww1.tvboxnow.comskychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 ~8 w8 k1 f' p" Q% h
下..乜咁樣架www1.tvboxnow.com. U) j( D+ T' t. G! ?! J' h/ U
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
' n" n  Q4 s$ F4 T9 d$ g依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快dwww1.tvboxnow.com: v2 I' q# T" E8 K7 O
一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
) A! `* T0 i6 t( p呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
公仔箱論壇* |9 k5 r8 D& t9 T  S6 e
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢tvb now,tvbnow,bttvb+ d% K3 A% Z/ }
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
& W0 R( `' {$ F; b6 S7 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d* Y- ~6 ^$ `% B# n6 V
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
$ I+ s. p4 i1 |* I. C& m8 C% eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊 8 ?. c/ h; o7 @' f4 W
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重公仔箱論壇& V( n  ^0 X% M2 W' _
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
/ a1 b) p; O' P! L! q$ j+ b係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Q$ m0 S7 u, ]- X3 i$ {
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊
! O  G9 I' ?# kagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
- |/ i3 R0 m8 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
) c+ |% ^, V& \. e; D$ S: N
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
6 [. `, X3 m+ awww1.tvboxnow.com不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁