返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, J0 l9 e5 ~7 v* w; v0 K; ~
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
) M0 y6 |& i" i3 c
呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
; j9 p) `+ j9 T, L& o8 \
呢部好唔好用?未用過htc機tvb now,tvbnow,bttvb, c3 Y' O5 n  j& c4 w  D
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
2 k( r  T, Q* u2 Y  K
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
, ^/ K4 N. J. k! \# n6 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: l2 ~5 }8 B  S  f3 ^7 z
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 v" _% J+ v/ b/ D/ A" \
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
. B( O6 |  n  X  o! z# `- \2 Gwww1.tvboxnow.com唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
0 k- I3 n: ~5 [( b+ J7 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* x0 L' p) E2 z5 z, m& }
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
, }  o) ^* R! Z( K7 F有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
9 h# ]( F$ R- s' E' f' d* a
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
: D( q5 S3 a% R, k8 B( z4 [8 N5 Q你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
  P9 b7 v2 B, r" X. I0 _5 Ewww1.tvboxnow.com係呀, 我覺得白色幾好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Q9 C$ @1 a* V0 j; ^( b
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!www1.tvboxnow.com3 N: Z$ W, Y' t  |+ w
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
, {. c2 K  U% a; UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
! ]  E2 J. {5 G- v8 w+ kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
/ J$ \) c- b0 ?! ^/ N+ t# @& {) P- Stvb now,tvbnow,bttvb呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
3 D7 m$ c. h3 @0 o9 ~www1.tvboxnow.comhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
- x: c: m/ C8 z$ x% _3 z8 @* ywww1.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
- Q! O9 c- O1 ?# G4 c" `tvb now,tvbnow,bttvb真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
, z/ Y% r' Z* a) b真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正公仔箱論壇; |* l- X+ d7 S. b
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
8 O8 h5 B6 _1 S5 R+ m# h9 X) MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU