返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 w0 f# Z" Q, |6 L/ S- F0 R
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 k0 p1 i" E. l5 U5 q3 X# ]
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
4 k6 E5 W) A: Z" d7 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
, r/ r7 i& l! m6 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
+ [  G, l- l6 D! kwww1.tvboxnow.com3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎www1.tvboxnow.com1 B. {; Q7 s" I1 S( }
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱公仔箱論壇6 K7 W. [3 T4 a0 c. i
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 e, h1 I7 ]* D; K2 f" Q. I4 c
連傾電話個d都會熱??
/ H9 V7 l. O' }" O4 j- FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
- P" z9 x; ]6 {
連傾電話個d都會熱??. k- ?  }5 u. B5 ?! x7 R) k
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分tvb now,tvbnow,bttvb7 b+ Q  E; r4 C
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
www1.tvboxnow.com5 F" ~; ^" E$ h2 Q- }9 n* ^/ k  n& a
係, 用一陣就會熱
) \. a/ g& ~2 e% ktvb now,tvbnow,bttvb講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便4 v3 D, G  e# h- y# W+ |) `
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
/ Q$ u( V* ]9 I+ `; j. Rtvb now,tvbnow,bttvbSENSE TV係咩黎架??
& t( K# \* t# _* u, }* rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。SENSE TV係咩黎架??
4 I1 r+ {* F! y6 Q% p- V- t& j& {tvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
- j" U# p7 j5 R1 q, J- JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以將one當做遙控
, h6 b) ~5 R5 p' Y6 J$ Z# j" rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...www1.tvboxnow.com$ \* @, ]' P! t  k! W( z' y4 O
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
5 d- }6 f) ]8 P1 q0 u1 E
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
www1.tvboxnow.com4 x7 l2 T* M- K. G( o
可以將one當做遙控
5 y* H( B& |/ s& Y8 z5 g7 ltvb now,tvbnow,bttvb其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Q2 Y; S# ~  O8 U) w+ u
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
' Z$ _# X; }# Z/ C8 e+ i1 h9 L
咁犀利
: j* K! f1 R1 u$ ]tvb now,tvbnow,bttvb我今晚都出去試下部機先
* t4 e; |) t; p
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
3 S0 J1 `: Z$ ?( ~5 N" P; ktvb now,tvbnow,bttvb魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
7 Q6 j7 f4 J/ e5 Cwow,你幫我打左支強心針
. m6 @) K! c! Z: p8 ?0 x" C5 `公仔箱論壇丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
. _: r4 U* W8 n' U7 Y- @
wow,你幫我打左支強心針公仔箱論壇2 Q9 A: Z$ W! M$ n+ i
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?公仔箱論壇) T1 K9 t) U& o5 b9 o6 j
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
. u  C4 `: s! O3 Q: e$ H1 ?我覺得d電都ok襟
9 y. }( g: q* O你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
- o  {* c  N/ {  q6 R/ |tvb now,tvbnow,bttvbhttp://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm