返回列表 回復 發帖

想買手機, 請大家比d意見

我budget 5500左右, 主要都係影下相上下網, 有邊部岩我呢請問??
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~
2 ]% f8 m8 t% ~; u" {4 K9時16分 發表於 2013-6-1 07:59 AM
, \" W  G9 K8 g7 D. a' W: _3 rwww1.tvboxnow.com師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
+ G$ E; X+ u; b+ p' j公仔箱論壇師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
$ k0 e3 ^& ]# A8 n3 P; {2 M  wiamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
公仔箱論壇3 `+ }5 O' G9 v7 |/ P' c
下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
; ~% Z* }7 E" z1 y
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) g6 C2 ^+ a" M
iamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
& x$ s9 U" h5 Y4 U& o1 D" f& N
s4雖然像素高, 但我之前睇返d試機文, one影出黎既相質素反而仲好d添, 可能始終因為感光勁好多
公仔箱論壇; ?7 u( ^7 j2 D  a
下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
' m' P" ]* B9 |4 Z7 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-1 08:33 AM
0 i( U3 r. n7 m5 K8 ~www1.tvboxnow.com唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好: ?5 O4 Z( u: Q& x  R! |
仲要配合埋鏡頭等等架
1 S+ U$ X% D1 k$ x公仔箱論壇你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
近期都係得HTC ONE同S4架姐
1 J3 b* X+ a! e% L8 h公仔箱論壇但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
www1.tvboxnow.com4 [  C+ |, |: e: `2 u3 G; w, v, K
唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好
* e" ?/ b1 J3 @仲要配合埋鏡頭等等架
5 j! M3 J9 D$ ~3 I8 \www1.tvboxnow.com你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相3 ^8 l- r; c# f* }5 D' |( \
9時16分 發表於 2013-6-1 08:53 AM
3 B# [9 Q' |1 V- w- Q- t+ a+ Cwww1.tvboxnow.com又好似幾有道理..哈哈9 }% u2 G4 p6 m0 d( U: |
想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
近期都係得HTC ONE同S4架姐www1.tvboxnow.com# N6 Q( f" b* A4 x# Q- {3 z
但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
# z$ S& m9 x$ n4 E* h3 j  \巴打bro 發表於 2013-6-1 09:12 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 Q4 S5 L# ?6 O3 r: o
嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
6 g- v$ I; j6 C+ e4 m* Pwww1.tvboxnow.com嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
0 o% k8 {, \+ z. z6 I" v公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-1 09:23 AM
: V4 a% B' c5 n
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
tvb now,tvbnow,bttvb1 K6 r7 {9 ~9 ]: M
又好似幾有道理..哈哈
2 R9 D/ T& |) f& C5 {+ kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
$ C7 Q# a8 c' s7 ?# B% [公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-1 09:22 AM
5 V, A0 C+ r, G. }" S. R+ p8 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
  X4 H1 l( m' R公仔箱論壇金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
6 c1 f" B2 M- J公仔箱論壇巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
1 b/ N( k& Y% |, P5 x6 [& U6 t3 ^1 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 我以前用s3試過燒左
公仔箱論壇: u+ Y7 i8 Y- T" C8 w# ~
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱www1.tvboxnow.com' c; N6 s1 s3 d- ~' T
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
* l! I* r  ^; e/ `
ic, 咁我都放心d, 一陣真係爆炸就大件事
* h$ n3 E5 z( a' |3 L( F9 m- q2 P- h多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
$ K6 G9 Z1 `* K3 P. W5 Ltvb now,tvbnow,bttvb9時16分 發表於 2013-6-1 09:52 AM
" n& [( i) P" Z7 w5 n; _0 Z5 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。thx!!好詳細呀講得, 原來咁好架呢部
影相既話就1定係one ga la, 而且又岩你budget