返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
% n5 o0 O% f3 f( a7 R, f0 U+ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
0 T1 e0 n2 o6 M9 h9 Ftvb now,tvbnow,bttvb我知我知我知.......不過真係講唔出口。
3 h, Q! l: ?' [7 ^公仔箱論壇4 f. f% f& g( o
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟tvb now,tvbnow,bttvb: W! t" t# X9 v
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
. H+ o7 i( X' [9 f2 f0 A3 J* h# _tvb now,tvbnow,bttvb我相信都係囉...
  r$ s: }, n( J/ F; Z" i0 t; ?- |+ O) ]3 \, `' x& N
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?www1.tvboxnow.com3 d. T+ `9 ?1 T: M1 q- H2 p
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
3 O( ?0 G, I! K$ q2 C9 z" Ywww1.tvboxnow.com聽講注射荷爾蒙避孕針都得。
( v) R+ ^/ q$ i4 dwww1.tvboxnow.com哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"公仔箱論壇, z! s" [7 N4 `7 M! s
Anyway,各位會員總之小心啲啦.....$ b  ^( }/ j* B4 d6 k( d
- c) }! h+ `) N! ^" F& u; f公仔箱論壇我知我知我知.......不過真係講唔出口。tvb now,tvbnow,bttvb  P0 y5 }: `: R3 }* e) f
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
! i) Z0 Y: S0 w4 f5 EPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
公仔箱論壇4 l, i1 A* l( e, C% _; D1 }& }
# Q; b( _: [0 y5 z7 X, r
兩個臥底嘅BB會點架??
/ a* ~, x" l# V" E( ~我知我知我知.......不過真係講唔出口。
# w$ h4 W& y3 @6 _2 n, B公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ]3 O4 H1 {, b
/ }% T4 b8 z+ ^
你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
www1.tvboxnow.com: r5 H) y; h& a% }0 @4 y$ c

3 c. Q9 r; p- X/ A3 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,
1 n: B2 J- j& [5 p+ D7 _3 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...tvb now,tvbnow,bttvb! Z% E! b5 p3 W8 K
mnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( _5 \6 p) _: o9 N. H  M$ G& x$ w- Q
& p( z+ \7 _8 U: M/ h) n# p
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒..
( k) \7 a9 N. J' {$ ]+ g
. I$ v( K' \5 W' P7 c1 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
  [  S" J  o" J! u2 [4 r2 ?tvb now,tvbnow,bttvb
! c* S5 d0 |% ?1 Rtvb now,tvbnow,bttvb兩個臥底嘅BB會點架??www1.tvboxnow.com0 r5 f: ^  Y" e: x: v. ]$ R! L5 o
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ H- V, L: {2 t& V3 U
面對危險機會太高, 死亡機會也高...
www1.tvboxnow.com0 E% d8 i2 _" s; _
" R/ V2 j5 a. m# Z
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...3 \. E" g- J- Y! ~2 m- J. P) c
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
公仔箱論壇* _2 m9 t) @5 r& G
細佬,你真係越爆越多嘢。
! c( h$ a5 W: U5 h  [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題tvb now,tvbnow,bttvb9 ]6 Q3 n5 c: }4 D5 w' R
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
4 U7 k# N5 Y7 B7 e唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
8 Z! j" j0 u/ o& y公仔箱論壇又直接講劇情會好悶.....
. S$ B& ^9 P* D! qtvb now,tvbnow,bttvb面對危險機會太高, 死亡機會也高...
/ O4 ~' Z6 l' H8 f& K2 ]) Iwww1.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
  N' K" w3 _! G$ W) |7 _0 Dwww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb+ y8 K9 Z+ F0 Z) y# j" A8 H
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
8 A9 J( ?4 L+ u" t- TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,你真係越爆越多嘢。
5 M$ ~$ z6 j, VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% W# l! V6 u3 c
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
5 a/ N: _7 ?  ]& S8 H( q+ b) V$ |tvb now,tvbnow,bttvb6 W8 d8 H: ]) C1 g' g
巧驚... 唔會嘅
5 F$ W* m7 V2 e3 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. ]# Q+ B5 H, Z2 Twww1.tvboxnow.comUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
" J  S2 d7 \* O, I3 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
( P0 l5 m& R8 `  M% \, R4 x; t
+ B+ C) m! c, R+ s" T0 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!, L8 ?5 Q; q) B9 b
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, S# t' S6 ~: E  E+ P) Z3 ]; c
入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: `1 N- ?) f. j' C* Y

$ O+ c0 \$ w5 vwww1.tvboxnow.comUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!3 F5 I! \; I0 e7 F: Y
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
: O5 `- w: p/ D$ ]2 Kwww1.tvboxnow.com恭喜細佬估中最後兩位UC。