返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇" B8 U; C. B8 L; `; _
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......tvb now,tvbnow,bttvb+ J' w( s4 Q" j/ h8 s8 w9 }
不過我唔係嫌美儀老啊。
1 N2 m! Y* F; b- M) {leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
+ u# S8 G) e" d# b3 M. @tvb now,tvbnow,bttvb2 I8 h9 z/ K1 D
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ?/ `$ Q! m4 P) K3 P6 m3 h! r
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 7 o* q0 K5 C8 K3 _! L1 `: z6 W- f. ]
& e# O% J' m; P0 d: Q! d) u$ j. c* _
# \. \6 s; B! k: J1 V; o) |
2 [6 \9 [$ n5 M6 U& C, F6 S
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲: E% w8 g- W1 y6 T- c
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 Y8 p& [, I' p8 p0 H- j6 }" L  J
唔.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 j& q4 N1 t  L' {* Z
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......公仔箱論壇3 t5 h2 P8 L" h+ G! G# M

" |3 H( d  M& a1 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係公仔箱論壇) p# J  \* J/ w" j# |
! r. s/ V6 c3 D  ?' Y0 s. ~leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
2 z. i0 l; b$ Q8 v, L, FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. g; L) Q0 _/ H
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, H7 x0 r' p9 C1 @
唔....." F6 m" \% @' N, Q$ c6 f
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
  j" w* L2 e& ~: g7 T; \公仔箱論壇2939556. E5 T* I6 g8 B% k4 g" ~9 |
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
" G  r+ p/ ^2 O5 d3 I! V/ J( Y3 Ctvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
6 j, T0 Q8 e% j) h& g, Y) RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) J. a) A9 F/ {6 K4 p8 b
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
1 Z& E0 D9 ~8 f5 s; v# N) p" x
tvb now,tvbnow,bttvb% C7 |1 k& R  B" Q7 K% ]6 Y6 B
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢9 O; S+ a2 Y! f3 z( g9 T
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
www1.tvboxnow.com  e( b+ a, m0 Q& G; N3 P# @

* z& ?/ u# |- J我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
www1.tvboxnow.com2 V2 n; B3 O) C% U) C# D

5 W. n9 `) j/ ltvb now,tvbnow,bttvb我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"0 P5 K' E) i& Z2 C: U& G3 N
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
4 O$ i7 x) H6 A, z9 z公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb$ b# C8 s9 R+ }& ^& y% X
有大佬撑住咁就冇有怕:* F: i0 ~9 P) s0 u" `
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
3 j: ^) ]& |+ v+ {9 q/ nwww1.tvboxnow.com嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
tvb now,tvbnow,bttvb- ?3 Y4 |2 h: `3 b+ V! I
公仔箱論壇  u/ d  I  o% E" W0 w* R* Q

1 \6 |$ d7 X( h7 t- | 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
2 ^% s3 ^  l: b$ o: N公仔箱論壇
8 L6 w2 Y5 {2 J. B" X( ^tvb now,tvbnow,bttvb有大佬撑住咁就冇有怕:2 b4 w+ y/ d9 g; Z( O1 d
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
' y0 @; X( G" V4 [% t& e3 mwww1.tvboxnow.com嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
. _5 f6 R# ?4 c2 \6 k3 jwww1.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
( U$ Z5 ^9 r) ^8 x* [) C* F+ Ltvb now,tvbnow,bttvb哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
7 k# I$ G6 s, ^www1.tvboxnow.com4 G# i& N+ l* s+ I2 U; P
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"公仔箱論壇2 i9 a0 B9 A5 f
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
' i# N7 }4 C2 j! ?! f* v0 o0 Q1 ^
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎; g2 s1 j: \" [3 P  L8 A
www1.tvboxnow.com: v  S! X% \8 Z! I: E

- N/ c9 j/ D% t哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢tvb now,tvbnow,bttvb$ f; t1 ~# x8 a6 v  X2 {
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
. ], V5 A! f" p5 [  h9 Y) N2 g公仔箱論壇我預設嗰個反而唔係呀..
% P$ f4 T( k" H' n9 k* I
7 s" D, i4 n3 o) h* r公仔箱論壇咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
2 n2 b5 k& R- E, s8 }2 ]6 d& Ywww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
www1.tvboxnow.com3 H, V4 ]! ]! E
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 0 B2 R6 p# x. U3 X
tvb now,tvbnow,bttvb7 c/ w: [' b% ]6 J
補充茅山聖物紅肚兜tvb now,tvbnow,bttvb" W  U! V' |9 J" [+ D$ z) A' N
公仔箱論壇0 f/ ~! e1 O0 ~6 k) F' d+ S' o
2940533, o- v, A0 C! e$ `& M  j& k- B
公仔箱論壇1 K- i* b1 m3 @6 e
www1.tvboxnow.com8 B/ d4 k0 {" x2 g9 Y
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
$ A- o& a8 g5 i) M% p" ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
: d; p9 m: U" L* lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。www1.tvboxnow.com- f& ^4 X' }/ t' G8 ~: G# S
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
8 D9 h, w- U) m9 C3 b# G, w. |
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。公仔箱論壇) P7 a" X0 A5 e6 ~$ w
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
! _6 D8 O  B" E公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! E3 g& r) ^) E' I+ g
公仔箱論壇  O% @6 D* Q- Y! ]( d# N  n7 S! P2 D
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~公仔箱論壇- V1 D# x5 R. \! V
tvb now,tvbnow,bttvb9 J6 b7 c+ w% u3 |
釘姐的背面
+ m4 I$ d* q* H; o% m公仔箱論壇