返回列表 回復 發帖
新 Server......... ma

新 = 處
JackyNelson 發表於 2009-9-5 12:32 AM
seems like playing chinese word with me wor....
my chinese is limited edition
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
佢扮唔明, hea回复
JackyNelson 發表於 2009-9-5 12:34 AM
you say i pretend don't know or someone else??
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
seems like playing chinese word with me wor....
my chinese is limited edition
ForeverEver 發表於 2009-9-4 11:44 AM
we are same level...... or I might be lower than you
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
新 Server......... ma

新 = 處
JackyNelson 發表於 2009-9-4 06:32 PM
咁入多幾次就會順架啦
咁入多幾次就會順架啦
h2o 發表於 2009-9-4 11:56 AM
呢個世界就係咁架喇,原本係荀嘢黎喎,但係你而家先嚟就可能變左"賴"嘢
呢個世界就係咁架喇,原本係荀嘢黎喎,但係你而家先嚟就可能變左"賴"嘢
JackyNelson 發表於 2009-9-4 07:13 PM
但係我入左幾日都仲係好難入...點算?
係咪要入多幾日先得?
但係我入左幾日都仲係好難入...點算?
係咪要入多幾日先得?
h2o 發表於 2009-9-4 12:26 PM
技術問題

大家一齊黎

技術問題

大家一齊黎

JackyNelson 發表於 2009-9-4 07:32 PM
我相信有心就一定可以入到!!
我地要有永不放棄既精神!!!
一定會入到去...........................................................................TVBOXNOW
個server膠膠地
咁就希望技術問題好快解决啦。
個server膠膠地
Edwardhohk 發表於 2009-9-5 07:52 AM
又5好甘講
技術人員努力緊架la
✔ ✘吊詭..
又5好甘講
技術人員努力緊架la

~嘉~ 發表於 2009-9-6 01:11 AM
原来係咁,Sorry
又5好甘講
技術人員努力緊架la

~嘉~ 發表於 2009-9-6 01:11 AM
原来係咁,Sorry
简直慢到呕~
欢迎光临《广东吹水专区》
今天进了一正天,依家才入到嚟。