返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到,請叫我黃色小鴨鴨,加左一張相

,  描述: 我係男仔黎架^^
1 b; {" [% }8 A4 a9 O; q公仔箱論壇( C( E% E- C; z
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
' O3 o4 d2 G. d1 u) r7 E) [tvb now,tvbnow,bttvbmsn:[email protected]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原來呢到冇人架....
你 好。。。
你 好。。。tvb now,tvbnow,bttvb* [6 }/ s5 u/ Z
阿兔 發表於 2009-11-24 12:52 AM
你好
我都係黃色鴨鴨wo
今天的我不是昨天的我,我溶入黑夜;並將喜悅遺忘
我都係黃色鴨鴨wo
' `( q3 V! L/ V  _& Rtvb now,tvbnow,bttvbplaylord 發表於 2009-11-24 09:59 PM
我果隻可愛d
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, K/ P% v* `9 B$ u) U
阿兔 發表於 2009-11-25 01:04 PM
樓上果隻傻鴨聽到未?
本帖最後由 黃色小鴨鴨 於 2009-11-26 01:31 AM 編輯 www1.tvboxnow.com, T5 J% D- t7 ]- a+ K* Q/ m4 n5 X8 M, }

8 h4 f! f8 s+ ^9 C6 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。人黎arT^T
今 日 我 好 唔 开 心!
1# 黃色小鴨鴨
* s  F. ]/ o0 f  ^+ H2 u  A8 a9 T2 |  N4 H
Welcome  Welcome!
今 日 我 好 唔 开 心!! z+ s! E1 T3 y$ M
阿兔 發表於 2009-11-26 11:50 AM
阿免做咩唔開心?
1# 黃色小鴨鴨
* e' h8 |) Q; X% y' ]公仔箱論壇
. B: o. q1 X$ b( S: s: OWelcome  Welcome!7 \+ [8 m+ ]! }- m( f  q) A
yumiko123456 發表於 2009-11-26 02:27 PM
多謝
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~公仔箱論壇7 P7 K! J9 e1 z, c1 \5 Z
msn:[email protected]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 |5 x6 ?6 F" ^
黃色小鴨鴨 發表於 2009-11-23 02:26 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! j8 F8 B+ E* Y/ V- i; S( i/ D4 s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- c9 [" y; \" `* O/ a9 U& X  l
係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
www1.tvboxnow.com7 k/ B; t5 n' V
www1.tvboxnow.com& N) k  \6 }# R/ E
係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1公仔箱論壇' e8 O% V5 w" W- @  ?2 z
喵喵囡囡 發表於 2009-11-27 02:42 AM
出黎面貼面俾你睇清d