返回列表 回復 發帖
butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。
butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。4 T9 g' e+ D4 w$ Z( X
leekwoklam 發表於 2013-3-1 03:16 PM
+ R* s& k) |& c, y* Cwww1.tvboxnow.com
  F: E8 g( A' B佢地又真係幾勁喎.. 咁都知個拍攝地方!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!
$ |. M5 F1 A" g' u- J$ L; Mleekwoklam 發表於 2013-3-2 10:00 AM
2 D* y( ?  m- @# M& K
  q% X# Y! [0 K2 ~唔駛客氣.. 我覺巧開心可以煲劇同時又可以發表我啲底底地偉論
一啲都唔低,我又有幾高?唉.......唔好笑我扮唏噓。
究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。
电视狂,我諗套劇會交代嘅,我都等緊..........
不外孚無言受屈之類.如果唔係,有怪莫怪.
恬靜的田園生活真令人嚮往
我沒看過 因為看人物 沒有我認識的人 充其量是司棋姐(他的真情太經典了),但看大家寫的好像很好看,我這幾天來看看
1 l% z; V9 [. C6 J! Swww1.tvboxnow.com但是樓主的標題  我可以深深感受9 h! Y0 ~: u" i2 z  y5 D: Y
生娘真的不及養娘大 縱然稱謂上不是 爸媽 但是精神上實質上卻是比這更親近

評分次數

• leekwoklam

究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。
0 s3 R# F, t; G! I8 O' E9 ?" I, g! D电视狂 發表於 2013-3-3 03:11 PM
公仔箱論壇: A8 T5 r* Y: |4 k8 A
tvb now,tvbnow,bttvb( C+ u! x5 j% |! @# E
唔好意思.. 請問"无讲"呢兩個字既繁體字係咩呢?.. 我唔係全部簡體字都識.. 真係唔好意思
"无讲"=沒有說出來.
"无讲"=沒有說出來.
! D8 n: I& S* I4 E; x& W/ C. }% W) o; ibutyu 發表於 2013-3-4 02:04 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 i9 d7 r) `9 K0 {' U

/ y2 i) `+ B! _2 h" C& ]- M" {tvb now,tvbnow,bttvb感激
看親身母自己說年輕時不懂事
; o( n0 |% ?1 t! D: S8 C公仔箱論壇有了小孩後
; ~! ?7 `$ c9 l9 L. h$ C公仔箱論壇一直想找個好男人給小孩一個家
  _4 v( `& o6 R+ Rwww1.tvboxnow.com後來年紀漸長www1.tvboxnow.com% {4 D8 L) }6 g, U9 W4 M
想找回小孩時一切太遲) E$ B* }+ i1 `* e! O* D* Q1 E
然後之後一直做善事希望彌補
( H+ `6 A/ _' M# p$ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。親生阿媽已經改過向善5 \) P9 C1 h- z7 k- E0 w- h
只是小孩仍誤會
+ I4 S( ^3 t* h# r- ]tvb now,tvbnow,bttvb看tvb近來編劇7 {) ~: M. m9 ^: v* l- O# [
應該是大團圓結局
看親身母自己說年輕時不懂事TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; N" z) ]3 Q, F0 t0 v
有了小孩後TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 l  ~- _  B* F0 B
一直想找個好男人給小孩一個家
# h3 I" v% T% |( I& ?! uwww1.tvboxnow.com後來年紀漸長3 W: u3 d1 R" W+ r4 @% r/ e
想找回小孩時一切太遲, a+ }6 X% U2 R& l8 a- j
然後之後一直做善事希望彌補
4 ^% G& L. {0 U! Rtvb now,tvbnow,bttvb親生阿媽已經改過向善
: E  K  ?4 i6 `; n9 n. g公仔箱論壇只是小孩仍誤會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) c  I2 r4 [5 {
看tvb近來編劇
: |- m/ r- @0 L+ A% f/ x. Q公仔箱論壇應該是大團圓結局 ...5 H4 J0 C# u1 l" O
mdboy888 發表於 2013-3-4 03:03 PM
- S! y6 |5 m4 @: _! y0 \

+ F2 `1 l/ B1 I咪係.. do唔明陳展鵬仲嬲乜.. 年少無知嘛!