返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀
, X7 ?& x- w, i公仔箱論壇請問邊度有得睇?
我都想睇番呀
' c. c* W  N3 x! Z  Z: s請問邊度有得睇?7 o! \2 r( H* F0 G( b
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
2 e& }( N- f9 Y& S5 [5 @8 ]www1.tvboxnow.com我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
: k3 {2 o- V/ D( R2 U6 T
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既tvb now,tvbnow,bttvb; ^2 G4 A, J0 }  l2 c/ N$ B% T
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
$ |. T' Q7 L# {4 e* t& z( S# F

. {0 t0 ~# }" _6 Q7 m( m+ Z9 Awww1.tvboxnow.com上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
) G1 ?7 i/ H4 b" l$ E% i- o6 etvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb. B# ]" c; O" Q7 E' A9 t
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?) f3 k7 w2 n* N+ p6 t: n/ [8 f
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
公仔箱論壇" k) l# r- x0 I" u( D
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
4 g5 t# J9 w; ]) O. [0 q1 s' \公仔箱論壇你就咁上網睇睇唔到架
公仔箱論壇6 V( ]2 P- |' f" e0 u( L
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
" V( q. r% p6 U4 [) zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你就咁上網睇睇唔到架
! j5 @) T! U2 N/ u" e$ gtvb now,tvbnow,bttvbliljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
$ N# C  ]/ w( [. D

( h* J, @' V; j# \www1.tvboxnow.com原來係咁@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ p. L& ]# L8 k. A  M1 e
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
www1.tvboxnow.com9 g0 V( G# U& `; H! e" F- J+ L" \
6 N( i/ o  n& d) d3 y
原來係咁@@: i# y, \7 k- _, r, h
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
" d# V3 F# a$ `4 e0 p" Fwww1.tvboxnow.com熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
$ n. D6 F, {+ d2 v點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
7 v! \8 i2 n, e) Q8 f1 m5 F% @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
5 @. s  M, T/ V6 J3 Q+ s點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦www1.tvboxnow.com, R  F. t% C) _# Y( K* R
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添tvb now,tvbnow,bttvb3 h6 a3 B! O7 d8 m4 i1 G, m9 [' J
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
# i* W3 ^$ B% i+ x2 z. J" ltvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( z; x6 V  V  i. W- Q
比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
. t! ~; J5 D" h4 w9 I公仔箱論壇lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
2 k7 S& b+ R# ]; C0 o" _4 Z" r* o. F2 N+ b* E. L7 ?
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...
0 C' I+ _% ?, z0 e9 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。