返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
7 C5 z! y2 _$ I( f8 ttvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
. ~; l' g! _* u$ H- b
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# t- O# R0 i, V2 d2 w  c. g
咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
7 @( K/ [& ~, N) a- S( ^公仔箱論壇一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
" n, _# K- r$ y1 ?5 Lwww1.tvboxnow.com咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
; X3 E5 D4 ?+ B2 W' _. J1 Y
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 n! q6 U$ C& O2 B  h
咁你覺得好冇用呀?www1.tvboxnow.com8 J% g3 N+ w! H+ N
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
www1.tvboxnow.com. P4 a  [; s# i, w& [4 D
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
' F+ o+ \$ ^  i6 X好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
; e9 C' Y/ C3 a" p咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
- K1 P; p8 f# t* ^; [tvb now,tvbnow,bttvb布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
$ A5 q2 ]% T  q# P+ E7 Z: d' Wtvb now,tvbnow,bttvb我自己就prefer one...公仔箱論壇' d- J$ E$ `# A8 ^; ?( e
xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
' ~$ M4 V4 K5 {/ V公仔箱論壇一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
  L' k0 F$ u( R0 s6 E) I我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
- d, W6 X6 k2 J# Y4 J- b係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
, o4 `( V$ y2 `, }; ?好用, 部機好順, 開咩game都唔lag' v( ?; _+ l6 R9 q9 s3 J0 u  W
一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
公仔箱論壇3 v3 H$ d$ C( H7 |* @: E  [
one影相得唔得架?呢樣好緊要
1 ], z' O  }' L/ @+ G6 M1 Ywww1.tvboxnow.com我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
# S  u8 g! U3 h# ^2 u公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
www1.tvboxnow.com& i/ d: W. @+ v1 N
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
2 E# x. U0 s; G7 Z" L- x) lwww1.tvboxnow.comone影相得唔得架?呢樣好緊要
, j" R* p4 \! L) Y7 q公仔箱論壇布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
公仔箱論壇0 @2 F3 x/ J. S, O% V! W8 G8 X' V
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
www1.tvboxnow.com8 v( h$ V) O) X" P0 k( ^% Q
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀tvb now,tvbnow,bttvb/ w% X$ x# p  `, _8 I7 w" q( r
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
$ E! Y" L- h0 j2 B係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
- y/ d( e; Q* h# U3 s; t2 H8 B近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒tvb now,tvbnow,bttvb; n5 ^7 h, C8 o6 f
一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
www1.tvboxnow.com9 Q  j- I, o: f$ c
如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
公仔箱論壇3 R" e6 @" a8 X5 x6 A
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
6 Q& }$ l$ P2 C/ p7 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
www1.tvboxnow.com9 o( J, S/ U) k0 ]( t# a0 n: v
咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部