返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

公仔箱論壇. [1 N0 C. I0 J! G, M3 d1 K3 W

# y  H( x, ^! {% a* e; xtvb now,tvbnow,bttvb
2 @4 Q+ T# E6 d/ t$ Nwww1.tvboxnow.com下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
- B3 X3 s* E: d4 Z' {7 y# r: HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* W* q* F+ I& I% A% s  e- _5 N. |. w
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
' H, s. @6 p( c1 o% \公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
4 n. d$ t* k9 V" k4 wwww1.tvboxnow.com呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
' C- l# ^' R4 r. A' y7 ?0 l公仔箱論壇我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
& `" o& k1 p3 X! y4 I" j5 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
/ n% b! @  h7 D# m; {5 S; r. QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
# d; e. I3 u. l9 ]8 r  Stvb now,tvbnow,bttvb呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
- v5 G6 v% m1 ~鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
( h4 _3 b5 y- z7 A
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
www1.tvboxnow.com% _. l2 M5 E0 ^! }" q
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
  G1 ~. o1 G+ U& lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
4 v9 M# N; g4 ~. v+ o$ Q9 K公仔箱論壇下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
) q7 y* L& B: [- H( q( a3 @
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
* k/ l0 D! d" H) F公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* g% C9 ?$ G# _6 P$ s; w0 D
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
9 u9 d8 k: x  G1 e0 _( }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* y$ W- y, V& J# `2 ~! a! m- @9 O8 t
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
; ^/ X3 Y7 S+ l) J  W) G我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
% r  f# w% V/ I+ Ytvb now,tvbnow,bttvb唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
" _5 e* a3 S4 c3 U! ~- otvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
$ z  f5 U" {# v& d' _( R% ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
tvb now,tvbnow,bttvb1 Q& r* t" i; |0 x3 @
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?tvb now,tvbnow,bttvb4 z; Z% \. ?8 k: D' P7 \% f! }3 w
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
! p1 f9 z- Z3 \* i0 y- mtvb now,tvbnow,bttvb我個陣冇特別格價個d呀
$ ]5 L8 S8 i1 W& N# q$ iwww1.tvboxnow.com但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
! g9 I2 K  \$ b) m6 a8 m. \我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
( s9 c# s: U! l/ Z鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
! l0 T* w6 I: ]% @' g, Ntvb now,tvbnow,bttvban機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
www1.tvboxnow.com  ?; O1 s. M8 B8 {! @/ A
我個陣冇特別格價個d呀tvb now,tvbnow,bttvb( L# q6 J7 U2 \/ ^# b) t$ W
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉www1.tvboxnow.com5 B  M5 a! n) a- b: x; q. U
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
www1.tvboxnow.com% u8 F' I- ^4 {+ ]6 `* Z
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料