返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
( c! ]3 t  `! ~3 H9 v, c5 u; R" C: Xtvb now,tvbnow,bttvb
! }* i, g8 D9 w2979852tvb now,tvbnow,bttvb. }; X2 j9 T* [# [
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
3 Q5 \. J) V6 K0 M) f
2 y, k% ?+ v7 P" b  Rtvb now,tvbnow,bttvb唔似地球人...
9 p. I/ N1 _" M% ]$ M5 vwww1.tvboxnow.com
6 P( ^8 _  M% A& \唔似地球人...
$ c& n% j# {" M; Y- t0 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! t9 S/ `$ I/ {+ }( \
即係呢隻囉。www1.tvboxnow.com1 x- B% N* V8 S6 p
tvb now,tvbnow,bttvb5 _% J. S$ P: z2 o. u
www1.tvboxnow.com" R! ^5 |' v. d
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
3 p  x+ |. x6 y) |www1.tvboxnow.com我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
8 i" \( F! ^+ y5 S公仔箱論壇即係呢隻囉。
4 `+ c# L7 ~. {$ ?. k; y! N* @& Lwww1.tvboxnow.com
9 g0 H9 a3 t+ |+ c公仔箱論壇2980500www1.tvboxnow.com/ N, X: v% k) E8 H0 b
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
# X& l: f* z8 R( |我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
0 c2 r4 r: ?3 C2 C( X0 O1 p/ k2 i0 twww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
5 w, y- N/ L& m8 A) m9 lwww1.tvboxnow.com6 C/ P4 K. t0 {$ I$ D# `; X+ T
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
% u& G5 u+ x* S: [8 x+ U! Q/ e. o3 ^/ J公仔箱論壇- e$ l' F$ N9 y3 Z% V0 ?
% J" s, k; R7 P9 i' xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  K6 t1 A/ Y, F$ w
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地# t5 \6 i3 i9 {  K% u! ], y- u
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
. W% X5 }4 K( {  G5 z2 Bwww1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com$ C0 ]1 S/ O& z3 F7 Q. x" P
係呢。
3 F! S/ v1 w5 \0 J: F9 E: `公仔箱論壇啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

5 y# P: w; E% q
3 L( q& G! U- D; }" q) x細佬同大家按圖索驥吖。
5 ^/ O9 `5 k6 p7 [: z5 z% t公仔箱論壇

7 Y' g' ^/ w7 {又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

- X$ X  N& \: L- @+ H/ zwww1.tvboxnow.com似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。
www1.tvboxnow.com/ r. k6 _9 X$ N7 i8 S) N. D: [2 A2 @
蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。公仔箱論壇9 ?$ x+ J' G7 t; O
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
tvb now,tvbnow,bttvb7 F4 Q6 Z. D/ A3 R9 x/ w* A

+ A. y- k' R: U7 c  u2 E. aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
: c* e4 ~1 S) ]5 V" |: GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
& |3 M# S# {8 k3 |6 q
似新疆少數民族女仔
公仔箱論壇/ A6 V, }( f' U) x
8 m* N, ~! `& \' n
係呢。
0 T+ ]  ~% d  y4 \啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。公仔箱論壇8 z% m1 b4 V2 }5 J# D: \
tvb now,tvbnow,bttvb- z2 |: k, G! G6 f+ z8 h
細佬同大家按圖索驥吖。
% [2 [+ O4 U) @www1.tvboxnow.com2980976
3 ?7 R. m. Y$ U, ?, Etvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 x5 w% [( f7 `4 n/ m+ N

. X* b/ a9 W, `0 l  S- E你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
www1.tvboxnow.com! l: A0 U" ]7 G3 q) g
似新疆少數民族女仔公仔箱論壇6 x4 e% ^) F+ B) G2 N8 a6 J7 `; f
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 a$ p) P% {1 D8 q' S1 h
2 Q. ]5 x2 c$ e7 [, n
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 K0 X0 q: |+ ~, h& M

) e/ p+ r( ^7 |6 t3 amb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
) n) z! H" K9 }0 Xtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* _% C0 S' Q: c, v% L. D& ?) ]( n+ ?
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
# }; m, ?- @$ J4 l0 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 tvb now,tvbnow,bttvb* s. r- m9 R( C  B: ?
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
! ?. X, z' S6 k* g# R" d. a+ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- l, o9 ?1 A% g. u- l/ w! W因為佢地兩個對眼神似人
公仔箱論壇5 M; m" b; a) `( c. S5 o

" z0 r$ ]$ Q- C$ S公仔箱論壇因為佢地兩個對眼神似人tvb now,tvbnow,bttvb; k" N9 q! ?3 G% g* I$ [+ O% z* n
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
www1.tvboxnow.com* i1 Y+ \7 M: A6 N( R" t, |
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! _1 H3 r9 d/ G8 x! S0 w) s
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
$ w2 _* ^) K/ l  w6 Owww1.tvboxnow.com% b6 v, z3 K# E; `/ U5 W
. q( Q" v. d0 X; N0 w9 K- M! C9 T
8 n% }2 u6 s% f* n
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
- }& s) s& }6 K5 n8 W3 K大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) [$ s& {6 ^* j/ B5 ^( n
有啲真係「騎厘」到呢.....
& F% x; {+ ~6 [; c- C1 Wtvb now,tvbnow,bttvb0 B6 g% c" R' N) S! @
今年個三位都唔知點形容。5 E8 Y2 E4 [) f( y; ?; Y
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
$ c# \% A4 |; j2 c公仔箱論壇
/ j, f, v( o; k  A/ H眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。tvb now,tvbnow,bttvb2 L! F4 L4 k# ]& f; P! M2 P3 J) @
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...3 c+ r; w* b! b) J7 V1 B0 A
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
+ F7 [* Q& w) F- q+ Ytvb now,tvbnow,bttvb係呀,由第11集開始追都冇損失。