返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
& z) y$ D; F( f6 z' `1 stvb now,tvbnow,bttvb一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
+ ~' X; V4 U( G+ L. Y! i8 x下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
, q+ M+ P' l* c$ v9 V/ `+ F4 D% q* V公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
6 A/ v8 n! B2 S3 J: K$ @唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 l, W6 C2 J% I. f8 w% w
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
- x/ R0 x4 C  |' ptvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
2 c0 O; m+ B+ M2 v6 utvb now,tvbnow,bttvb聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
" }  a$ ]+ c( h- v: \* \
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?tvb now,tvbnow,bttvb3 @  E9 E6 W6 r7 W
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
6 b+ P1 `: ]/ w  `7 M我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
/ Y1 n& [. o5 V5 U7 w! w: f% e- l公仔箱論壇好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
公仔箱論壇; z8 e; U* W+ o% o$ r# q. O) Z
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題tvb now,tvbnow,bttvb' L4 d+ |+ p* X
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
, K* Y2 ^0 i" G& U9 j: j" otvb now,tvbnow,bttvb下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
公仔箱論壇( I0 a) ?+ o, f: w
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del2 R( `4 I" k1 f. b4 i/ Y5 x
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
, r9 l5 @8 u% _咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@5 W6 t/ R" t. D/ X% b
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順dwww1.tvboxnow.com  {$ a) B( {1 J8 z# ~+ |
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
www1.tvboxnow.com% L! _+ y9 I( i8 Y
我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@公仔箱論壇. [* Q9 w9 r7 n+ i5 V! c
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d6 q* H5 _0 _  w8 h, X1 {; }
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
# d0 G3 Y6 g3 X: |; C% q  {: p
one係咪最新個部?公仔箱論壇* P% j# u: R* i* ^0 K
呢部好嗎?
  v% ?) Y8 |' ?& P9 d: L0 b我都覺得one正d, 個mon靚好多好多' \  D& {" h9 L. d
晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 E4 b1 A) R% o  _0 u. h6 x
咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...
/ W6 g) M2 [. P) h, {/ {1 }# Utvb now,tvbnow,bttvbsyrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
  \3 G$ A& \- b0 X& ]7 q0 @www1.tvboxnow.com咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??