返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。
0 t1 y! }: d6 z' b8 W- C  jtvb now,tvbnow,bttvb因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.
' R! n6 Z# P5 m2932322
' W5 x$ [2 l4 \8 [$ ^2 Dwww1.tvboxnow.com
+ M; V1 g( ]! Ltvb now,tvbnow,bttvb
+ m, _# w% y* Oleekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
! M9 i8 ]6 f* [; VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇9 e4 R5 f/ L. F6 g
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
+ I8 J4 ~$ m+ ]" H4 m0 a

7 S* d& L* f* J2 Ytvb now,tvbnow,bttvb佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
# w+ Q) j/ y) ^大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
3 C% r8 G0 f. e0 l. X, Btvb now,tvbnow,bttvb男人到30歲後會開始脫髮...
( F1 I  \5 _& ?2 b: t9 A$ {) l公仔箱論壇還是不明白為什麼女性髮型!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 `8 F$ N1 Z' O3 F+ j/ p3 _
男人到30歲後會開始脫髮...
: U* v4 {* J& z6 Gtvb now,tvbnow,bttvb還是不明白為什麼女性髮型!
2 c5 C& h5 U7 o+ gtvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
4 \0 _  o- i- i2 C( F+ J% _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-7 03:35 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! u. B2 \  E5 K! R! W) o& ?1 g' a
tvb now,tvbnow,bttvb, v7 x) j. }0 E0 {$ _! ]  f/ n
# F/ v5 |: \0 c* k, s  D2 d+ U' OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! h# i. P6 U6 _  [公仔箱論壇佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
1 D! g  B! [$ f& R3 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
& _2 a4 J0 w+ M- f
! V. J- p! G2 ]( k5 [- _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
0 D* u9 K- i' ?% L6 p- ]
阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?
) T. }" S: ?% E& c0 r0 H1 Ltimmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
) v, c- B3 L: M, Awww1.tvboxnow.com我諗唔會啩,又爭家產呀?
4 A# ^3 b; @0 f8 X: }* j0 T. ~公仔箱論壇5 G1 z# e& @% v6 v& Z! ^
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無
# \" _4 S  j  \' t公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
, n+ |5 Z. ^4 u& L& I- R. m. w/ X貓姐要求好高咁噃。www1.tvboxnow.com4 D8 @' E0 D! f1 U# b. `
咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?
, l  w' _7 R9 A6 P) n6 n4 m講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
: Q4 l( ^0 w% N1 {- F
- y2 l+ K0 @8 G# C
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...www1.tvboxnow.com5 M4 o; {: g/ E/ f9 g$ v+ q" M
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
0 \1 @3 z3 w9 K; ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 E0 `2 }  g8 d! |* M) S1 d
可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvb now,tvbnow,bttvb! R0 E; v% O$ S7 ^( ^  t
我諗唔會啩,又爭家產呀?
. i" q! p8 f' D, o9 Rleekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
  K; [+ ~8 r+ ]$ u( Y* Ttvb now,tvbnow,bttvb不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題
7 L0 n, K7 L# r+ Q) O( e8 |公仔箱論壇鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。