返回列表 回復 發帖
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad endingtvb now,tvbnow,bttvb0 ?7 P9 e4 \: Y1 h
大文細佬 發表於 2014-9-25 01:36 AM
1 A( B8 i$ a  R2 S. G" e  \tvb now,tvbnow,bttvb係呀,如果《大藥坊》個sad ending好似苦茶咁,唔好飲喇。
$ h( h2 |0 x2 x: e/ g. B公仔箱論壇不如睇《海女》吖,感覺開心又青春,好似飲紅荳冰咁。
等待着吧

評分次數

• timmaxsing

thank you for sharing
收藏了~
$ Z" |" Q8 u  lwww1.tvboxnow.com" h$ e2 r$ ?- }( f' A# n0 Y
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
4 S- K# X$ h+ R% [6 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 a% D; b& B8 h- Y+ v/ J
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。3 v# m) h6 c2 f4 `
. j' k$ X) L* h! d" n% ?7 [www1.tvboxnow.com2946638TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 n8 u; e2 o% p% g; W& C/ b
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
) f) J( ?7 a/ e1 O8 K4 f4 S: iwww1.tvboxnow.com
+ _6 b1 ^5 }' I公仔箱論壇可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
不错

評分次數

劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。4 N. M- T- h% _5 Q. A( V
2946635tvb now,tvbnow,bttvb5 m3 _$ q: R$ w) i+ s
2946638公仔箱論壇& D/ ]+ j1 G+ E! t* M
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
8 z' o, o4 I4 {/ R0 Ltvb now,tvbnow,bttvb咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-27 10:46 PM 編輯 % q% y5 r- E& R0 C, U, P

& S! n9 n3 L1 b1 S5 [4 W& Ywww1.tvboxnow.com
公仔箱論壇; x, d9 r' \0 o

Y2 \; K! n, u- [2 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
& j4 u0 p- `5 t1 }3 n( V+ ?大文細佬 發表於 2014-9-27 01:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ]6 m. C4 F  t: y; o. B8 d/ E& g
本劇有30集啊。噢,我有啲啲想接檔嘅《老表你好Hea!》快啲出添。
( b& b( f0 J% b5 W/ w' x$ J* _tvb now,tvbnow,bttvb琴晚最好睇嗰兩分鐘就係......
# k7 J5 H3 f8 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb1 P1 t5 X1 ~* A7 V8 W5 U

) M6 t2 T( D  U: }# f+ g3 [6 B3 U- KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ V1 t% }4 D4 E$ d, y' t, \
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話7 E) D* V/ a" N% Q
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
5 [% j* _0 o/ p- |+ _. zwww1.tvboxnow.com我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。www1.tvboxnow.com; P5 a1 \8 v$ i% J* `& |+ s) D
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
0 N" y* K. x* l  lwww1.tvboxnow.com
; K. J" S5 T# \* r8 E
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# A/ ~! B0 Y" `8 d$ D
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
- j& Z0 \6 o$ Y6 h& q; _+ ~0 \' E
www1.tvboxnow.com; Z% e* |7 a; J7 D& I5 o  {
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
4 b2 `+ `9 @5 h+ x, l7 \6 o+ y( j我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 z1 N1 h% ~" X5 P9 |( G
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。
( g  h# B4 m( N- }* b寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
- L( J; _0 r5 r, h6 |3 y% z: q公仔箱論壇2947135公仔箱論壇: f' e4 ^9 j4 b1 T
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
' m# K% ^& d" @% {7 @www1.tvboxnow.com% z. X  j$ @7 A$ R% z/ r+ [0 @
咁老比人打patpat?
/ `! V, t" C* l: N+ t. T公仔箱論壇
7 B9 g; Q" Q6 X) Q  g$ W嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇6 s8 o2 T" x$ v
我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視 ...tvb now,tvbnow,bttvb& f8 F' M# k& R+ d6 [7 X  L
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:29 AM
: s6 q+ _0 G5 {9 u  J

) T! F+ [8 `: Y8 u  F4 k) R8 W& twww1.tvboxnow.com都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,6 S4 ^+ O) U) H: }3 @
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目
thanks

評分次數

8 ^+ q; C) Z, p6 a+ ^www1.tvboxnow.com
+ ?/ }2 ?, R9 K, c  E- q5 ^www1.tvboxnow.com都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
& s; `. f( m2 K  eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...www1.tvboxnow.com0 d4 s; G5 D' B9 d& A* t+ N) q
mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
  D2 C1 L  F9 F) F7 I
0 `$ r& W- R( D  v我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
7 D; i( d" f5 p3 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 f- w$ R. s' M$ [* X9 Z/ m
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
! g+ @; n9 |( S; _( b大文細佬 發表於 2014-9-30 03:04 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 F4 ~2 l2 y5 [9 }& O6 b+ Q
啲人走晒去佔中,又少咗批人即時收睇《大藥坊》,如果仲傾唔掂數或者情況惡化,會唔會睇睇吓佳期突然插播佔中最新現場直擊架?
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?