返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。
7 x& W' S1 w+ ^, v4 H3 a因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.
' U- R0 G  L! j" i" N9 S7 M2932322
" l6 A' U9 N3 E  s
. R" _7 J0 f" `% d& ^. d- Ytvb now,tvbnow,bttvb
2 h6 [2 q) k' Z7 H+ a: @1 lwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
公仔箱論壇8 x! w/ l7 C: ?9 y
www1.tvboxnow.com9 N) l- d; b' |! }: Y
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
www1.tvboxnow.com( F8 ^1 _8 r3 H4 A3 ]# `. n! x' w
0 P  p; l1 m5 T  n3 V$ k; B
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
+ e$ i2 k; x; j' v大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
# t! i+ f. K1 i- L男人到30歲後會開始脫髮... ( a: A  B1 t' s
還是不明白為什麼女性髮型!
$ E5 R' k5 a5 F9 [www1.tvboxnow.com男人到30歲後會開始脫髮...
+ a! Y+ v' t, h6 u6 c8 Hwww1.tvboxnow.com還是不明白為什麼女性髮型! www1.tvboxnow.com' ]6 w1 p4 F/ }
Pedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
* b1 x6 p1 d. C3 |5 M係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
( m! {6 j3 T4 I- ]$ \7 Ytvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb: w8 ?4 ~& K0 m0 |/ z
1 f  f/ K- j9 r' ^$ V, ?www1.tvboxnow.com
. Z1 ^+ B$ N) C7 T" [0 ^. E5 Ctvb now,tvbnow,bttvb佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地www1.tvboxnow.com* O! B  E" u$ `2 O9 C% u
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
www1.tvboxnow.com4 g2 q4 f+ t- o" U
$ c" \5 o! v9 y4 s6 H, x
嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www1.tvboxnow.com( |) ^/ r8 s6 Y0 I
阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?tvb now,tvbnow,bttvb" R, [. E' `  F& H4 ?1 b6 D
timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
www1.tvboxnow.com/ \' c8 o8 o* l3 j$ c
我諗唔會啩,又爭家產呀?
9 o( y! Y# q2 O4 r4 E) B公仔箱論壇
7 F  j( [; E! Q公仔箱論壇
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無
5 E1 C: o7 _  Z) R5 r  R3 n" Wlhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
. J; i% C: s# Z! i貓姐要求好高咁噃。
1 T2 O, m0 d: [1 ]咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?
+ j0 u, v$ }1 l講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
) r3 s% {+ |+ W; L( `$ x2 {2 \
' `* W* `- D, l/ S不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
, D# ?8 x2 V) r( ^# K4 u( s: g& jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
. u* B/ w& `& X) \4 ]

% B2 q# g7 A. F8 r1 ?# r可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
* ]$ I, _' ~% x: n. ltvb now,tvbnow,bttvb我諗唔會啩,又爭家產呀?
2 C( \* r4 l1 O" k# Aleekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
www1.tvboxnow.com3 ^$ T, m" V, S: k
不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 P& Y/ }' K; t, Y' E+ ^
鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。