返回列表 回復 發帖
' c2 C6 A0 @% Z" X7 W7 Z
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......www1.tvboxnow.com6 z% ~7 p( P5 }$ ], x* T5 D3 t
不過我唔係嫌美儀老啊。
$ G) H- g- [3 |- C# STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
www1.tvboxnow.com1 P) h% m( x6 ^  {9 }- l* z/ G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" D7 v6 f1 z. L/ f/ b& l
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係* u1 [+ d7 X, |  ^' `, ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 www1.tvboxnow.com' O0 E1 e. v0 x
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 h: x' X( m0 d+ s
5 v& W, L, m. i% Y% L3 |" E( ftvb now,tvbnow,bttvb' F5 ]6 n2 b  i; R6 W* Z
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
# Y3 f5 E2 u7 N3 P! uwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
, w( M  s7 y+ A
唔.....公仔箱論壇' i4 k" _* p6 g  J
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......tvb now,tvbnow,bttvb7 o- \: U3 Z( \0 L9 ^% J
公仔箱論壇, X9 @0 H) G% x7 Z  O3 l
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; J: Q( A$ c8 d( k
; @2 F5 I* G* T0 Q9 i! s! Q# f公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
9 Q2 N1 s; r6 Z& ?, T' c" W公仔箱論壇4 J/ `) B4 I. L2 W% `1 j
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
* d" l( y# \1 W唔.....
8 X5 F  ^( `, |- Gwww1.tvboxnow.com美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
" s* P9 T: E4 n* |( f* q  Z  z2939556
! P# m/ m& w: q8 a3 Y& k0 u- o註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
8 {! |) L: `' x# `8 Z& l# Ywww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
. s* o; z) [- C" q0 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: U. Z* j4 I, D+ j& V2 _
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
www1.tvboxnow.com! t" z- R4 e! T* j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 D7 u$ f2 Y5 I% h
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
6 }. J0 h' g6 z" Gmnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
www1.tvboxnow.com3 I$ i" G; a+ x1 T" ]# h7 Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 ~, r+ ~( S( [5 U4 V
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
tvb now,tvbnow,bttvb) m2 _5 O( T* j; D' O
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' T9 |3 V3 y- Q: Y4 d
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
$ E+ N- C( c8 a6 S9 _www1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
www1.tvboxnow.com( c' x: L# h% E
tvb now,tvbnow,bttvb) t/ ^6 @) z1 D- D6 t5 `
有大佬撑住咁就冇有怕:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ c- S+ d' a5 i0 o$ O* v4 F
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
- N  ]2 X# r4 c/ G4 Z- htvb now,tvbnow,bttvb嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
# t. `! |# p- |5 f, J8 Z

/ I  L  z3 [9 J$ L2 G: Q( @公仔箱論壇
  t: v+ a$ b5 s  [8 n6 [2 d- utvb now,tvbnow,bttvb 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* q1 |; g* a" i1 ~. l

/ F8 @4 ^% p& u! }; utvb now,tvbnow,bttvb有大佬撑住咁就冇有怕:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ^" ]1 V: H  e, D
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
" g" O7 F0 S& w- p$ mwww1.tvboxnow.com嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...# B( s3 E: V/ W9 h
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
! ^  o' v8 w5 c7 _  p0 g/ a
哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
( A+ {% `2 Y( X$ c$ P+ k/ G
" L5 i. s& s5 j" @! \8 q% R' N
: E- a, n' h/ o1 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
; k! ~: P% n6 s2 q' u
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) B1 T! G( b9 [, }3 X
8 Z# x; S  B. u1 B5 {公仔箱論壇
7 E1 M8 T# a2 q7 V& @3 l4 Z) p' s. Wtvb now,tvbnow,bttvb哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢tvb now,tvbnow,bttvb+ |. b0 p- Q, v4 K! _, ?2 c6 X
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& Z0 k4 `7 \9 E- m( v0 ]
我預設嗰個反而唔係呀..
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 o4 g4 t& g: ^4 ?5 l; R; k# f3 W

# I4 v5 l% M1 I  w* c- A咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!公仔箱論壇7 C7 I, f( J+ h$ y
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
, [& l3 C# J  c啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 公仔箱論壇( a+ Y) J' J& q; _& p" B
5 F0 A# V. O" A8 R1 i+ M
補充茅山聖物紅肚兜
" v. b9 B$ d2 d公仔箱論壇+ T* I. z% z+ z3 W
) f- r# H  P3 U' x; H; s$ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇2 q: H" u; @1 d
  ?- A% j+ S4 V2 ]
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!2 h7 {$ E, ~0 G
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
1 {# P; R, X5 d1 y
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 k# C" o* L; s- S/ f7 n8 _; L
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
8 |0 u, D. A  S. n" c# o2 q: MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。tvb now,tvbnow,bttvb1 l; b4 {; f6 q: W
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....公仔箱論壇* U  j1 |# O3 P+ g* w! X
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
& X1 {- @6 `/ b, c! q3 wwww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb8 B; P  }# ~, `! e, N3 n
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
, A& Q! ?, z$ g5 d8 h1 N# U# p& U, ], h) s, }
釘姐的背面
% D6 M5 p7 ?5 ]# O6 I, E