返回列表 回復 發帖
原帖由 rickyeva 於 2008-11-20 08:30 PM 發表

有冇呀?最多咪三,四日 ...   ...

樓上果個人話自己係  變態佬  呀!

原來變態果個就係佢,好駑呀!   ...
不怕啦!让哥哥
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-20 09:30 PM 發表
不怕啦!让哥哥
有冇姐姐呀?我想揾個姐姐    :tu01:  :tu01:  多D ... 哈!哈!

不過有你倍我都冇咁驚 ...   ...

好辛苦叫闪区靓女帮我弄~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-11-21 08:30 PM 發表

好辛苦叫闪区靓女帮我弄~
點解吾順手整多個比你 bar打 我呀 ? bar打 ...    ...

4 仔家族 , AV 工廠 ...
家。。始终是至好的。。我回来了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回應 wk.hoo 第 6164 篇文章

是你自己不愿意回来
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-23 02:32 AM 發表
是你自己不愿意回来
而家已经回来咯。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-11-23 11:34 AM 發表

而家已经回来咯。。
老大終於都識路返來 lo ,

我一路都有來打掃,你睇吓 ... 好乾淨啊!    ...
唔顶唔得了。。
我幫手頂
born to die
原帖由 YUYUME 於 2008-11-30 11:30 PM 發表
我幫手頂
都好像没见过你,点解你有顶啊???莫非你给我们其中一位成员有.................路........
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-11-22 09:55 PM 發表
家。。始终是至好的。。我回来了。。
你回来就好啦,日后靠你,我又被逼要走了................
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-12-1 01:13 AM 發表

你回来就好啦,日后靠你,我又被逼要走了................
哦。。又咩事啊??

唉。。再咁落去就散架啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-1 01:39 AM 發表

哦。。又咩事啊??

唉。。再咁落去就散架啦。。
为了你,我可以失去一切。。但是,你已经放弃失去一切的我。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-11-23 11:34 AM 發表

而家已经回来咯。。
回来像不在家那样