返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-4 09:09 PM 發表

哦。。又在度发挥你的祖母级的爱心啦。。
你唔抵得有人俾我锡啊??
原帖由 vwwo 於 2008-12-4 09:18 PM 發表

你唔抵得有人俾我锡啊??
哈。。哈。。平时对住班小魔怪仲唔够啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-4 09:54 PM 發表

哈。。哈。。平时对住班小魔怪仲唔够啊。。。
简直就系,俾佢地玩残。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-12-4 10:06 PM 發表

简直就系,俾佢地玩残。。。。。。。。。
哈。。哈。。没法子咯。。鬼叫你有歌莉亚的身形咩。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-4 10:24 PM 發表

哈。。哈。。没法子咯。。鬼叫你有歌莉亚的身形咩。。。。
你唔洗下下提醒我既。。。。。。。。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-4 08:25 PM 發表
閃人先啦
不好走啊!!!!

我还未开始教你点样深入...............
~~任逍遥~~
原帖由 vwwo 於 2008-12-4 08:20 PM 發表

甘你仲唔走!!!
你走过来做咩啊!!难得有女进来你帮我们赶过她......

你知道断人衣吃等于杀人父母..........
~~任逍遥~~
原帖由 vwwo 於 2008-12-4 11:31 PM 發表

你唔洗下下提醒我既。。。。。。。。。
何止要提啊!!!还要周围唱你先得!!!!帮我赶女甘抵死是嘛.............
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-12-5 12:48 AM 發表

有甘严重咩???
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-4 10:24 PM 發表

哈。。哈。。沒法子咯。。鬼叫你有 歌莉亞 的身形咩。。。。
老大,你打錯字喇!係哥 師 拉呀! 哈!哈!哈! ... ...   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 posman 於 2008-12-5 12:48 AM 發表

何止咁小,還有就係 ...   尤如  通人屎渠,切人JJ ...  簡直就係「罪大惡極」呀!  ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-12-5 03:07 PM 發表

何止咁小,還有就係 ...   尤如  通人屎渠,切人JJ ...  簡直就係「罪大惡極」呀! 514449 ... ...
我们过她场,跟她算帐~~~~`要她介绍番十个8个靓女给我们补偿!!
~~任逍遥~~

回應 rickyeva 第 6245 篇文章

bar 打个闪字搞掂啦,你去看看!!

http://www1.tvbnow.com/thread-215418-28-1.html
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-12-5 08:04 PM 發表

我们过她场,跟她算帐~~~~`要她介绍番十个8个靓女给我们补偿!!
補賞就一定要架啦 !

之不過 ... ... 我驚佢會  炸炸帝帝 話揾吾到靚女.唯有以身相許.  ... 到時我地就小命不保喇 ! 哈 ! 哈 ! 哈 !   ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-12-6 12:54 PM 發表

補賞就一定要架啦 !

之不過 ... ... 我驚佢會  炸炸帝帝 話揾吾到靚女.唯有以身相許. 515591 ... 到時我地就小命不保喇 ! 哈 ! 哈 ! 哈 !  515592 ... ...
甘你米找番几个AV男配角给她顶下"淫"咯!!!!
~~任逍遥~~