返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ B$ g. i1 b  X% }% ^
大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
8 l4 V, D; N+ w5 s* `: K公仔箱論壇我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
8 W: \/ k  y/ P- m
3 c6 @8 @8 p/ K$ R0 ptvb now,tvbnow,bttvb見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
& D: S# U0 j' `) A/ C我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。www1.tvboxnow.com; G1 W9 G( r! N
  ...www1.tvboxnow.com3 f; N6 k) R9 O/ h! j! Q& _: ?2 ]" @  R
leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
7 @* Z9 w% l" X+ q

; O" a) b  {+ b# A  H+ {. Atvb now,tvbnow,bttvb邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!! s7 P, _6 v. d7 U
26772908 @* o$ H, R  _: z* X2 i
leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
2 d' L! x( t: v
www1.tvboxnow.com6 p8 A) A* ^! K# Q: H7 i
tvb now,tvbnow,bttvb; l8 M% l2 ^" I9 ?7 o5 b$ m
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
' {( Z) |! \; C9 z7 w/ c# H. KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 i+ W) G4 q0 N9 k$ C/ {5 q/ [* U5 J
1 i. G* _. F7 Y
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
" v: ]0 ]: |. p* Y6 F  BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
8 X  X/ r: X# ]) u' j$ s
4 F) {1 y  b( l7 B公仔箱論壇多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
tvb now,tvbnow,bttvb1 b# t& E: N' E
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. o9 D2 \$ g; p5 v# a8 _( n
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
; M' T* i/ w# K' ntvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
# x$ h) }- z8 O" }4 @1 Y7 Q5 n

: Y+ a2 J% d4 n* R! Btvb now,tvbnow,bttvb, p* h% v0 C2 Q% V" k' G: A
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 05:14 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb; q0 i  O( S* @* I. H; b- a. \

) G. e+ |2 S# I4 k( j5 x% ]
- [( u! U) w: q& ztvb now,tvbnow,bttvb( N$ C1 J4 K( C3 w
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
" F6 ?1 R7 Z2 d8 w大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
, l8 x) e7 A2 p3 j/ b$ _1 g

+ a8 V4 [. j/ ]+ V公仔箱論壇
' @: t$ a5 ?- t% C/ Y9 c& V公仔箱論壇 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?tvb now,tvbnow,bttvb7 M* m6 X7 @2 {3 N

; x6 q9 T; x! M. pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
! Z" j9 w7 E+ W' |' ~tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) \& h* m3 F( l
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
9 E% U' p8 h" c+ qtvb now,tvbnow,bttvb
- A+ Q) C7 J3 K; P' J; _4 a3 c0 |" t

% j/ E& W. Y- a% |4 ]& u6 J公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
+ E. [* w, M: |; V! x! iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 J8 |& |) e1 Y; U) K
; C# A7 D1 G6 u! I
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
( B/ M' T$ j" j+ b. }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- M0 {: I  W& l2 _& sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- o  j# G& M0 a0 `, F7 x1 b
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
) U: Z) K. S5 S; i
) [& H/ I+ K* M# V3 O0 Z( E' [唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?tvb now,tvbnow,bttvb$ F, u6 w1 J* I7 {0 N5 f
2678949公仔箱論壇1 p4 _- U  z/ L/ Z
www1.tvboxnow.com) ~7 P  a5 N. a0 y" e- o3 e! Q4 e
) f+ K: F7 p$ t8 e$ \9 E6 \
公仔箱論壇% b! E5 ?+ L% z+ d3 y( v% S
leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
6 I6 M( F. v7 |- v, ztvb now,tvbnow,bttvb
# k7 Z' ~4 O- g8 x" n! d* w) t一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
6 Y. v4 ~% L! x3 Hwww1.tvboxnow.com
% u0 `2 p  J7 Kwww1.tvboxnow.com# R7 ^( b5 V& e! R" l% S' [% ?& A
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的公仔箱論壇9 s0 g* J3 S5 W1 a. u1 Z& }
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦6 u  S* Q( g/ l" C1 k
唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦www1.tvboxnow.com1 W6 t0 [4 J0 L. l6 Y/ G8 Z
唔買鹹魚包比你吃& b- J$ S* Z% Q4 P* i
rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
9 A  ?7 D4 k9 k5 ptvb now,tvbnow,bttvb- H5 X# O1 R: |2 j7 u
公仔箱論壇* e2 f" X9 }. k7 I  k
咬咬化身做高天寶
! z  H: h* p4 J) B# I" S公仔箱論壇
0 b0 r' [2 E; L  y  P公仔箱論壇
7 v# z9 O# U; q& d/ t5 j. q公仔箱論壇咬咬化身做高天寶# S9 C& I4 S+ n/ e) j
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 t( C- e2 k. m8 i8 H* a! d) x
rrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
; @0 |4 C$ W  H" m# {
" w1 y- A  n  q) B) t1 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇: C" I" s! k& O; M
你留打呀?