返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇  b7 r/ U" E, }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ \, \2 r( C. }2 z1 H

9 S. C$ Z% ]3 y) Q6 Z5 r$ i6 `$ `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你留打呀?
5 l/ W. |+ c9 H7 U- A" ztvb now,tvbnow,bttvbLastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
5 g, U' i2 h* k! W, t- J5 X: Mwww1.tvboxnow.com, M  u( \5 Y0 J# k8 t! B/ n# [, t% c; \
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
4 g% E6 G6 Z7 V公仔箱論壇
) u$ S* |. T5 m& r* N( G6 \呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
9 F" i& f2 c; {* e1 `
6 l; q5 g- a% o  a7 T- V, O
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀* ?5 E& w9 m+ t2 H3 E
大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ @0 e3 k# T' U, C# {% A

- H$ Y1 y3 Y  E8 Z: J  t公仔箱論壇哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。  f+ \* N3 `. [9 D! U
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?0 e" _; w7 v5 ?+ o( C
tvb now,tvbnow,bttvb# G7 U8 ^' ^# s0 X2 J* x" c5 t
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...
8 @; u' M7 R, H# F/ eleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skilltvb now,tvbnow,bttvb/ ^9 v6 L+ w2 r9 u% [
that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill. x2 s/ u, r* \  Q+ K6 }( o
that would be too badTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  P  V2 D  @4 U& w( C3 V! b
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
www1.tvboxnow.com2 ^, E' X& r$ z3 x) r# L
tvb now,tvbnow,bttvb4 o# i3 \+ G  M* `& B8 L
咪係!
唔怕水滿就得
$ o- A! V" f( o3 W, Dwww1.tvboxnow.comrrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
/ S- [! e1 Y7 H! [4 E9 Utvb now,tvbnow,bttvb! E  V3 m' a4 S0 Z3 w. [  o
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
7 [, H4 a+ l, n  G
  ]8 p) v; y  [: _: ]# @/ OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
公仔箱論壇0 h1 I* R1 y' Z5 }

# y0 _8 L! ?5 h- U6 Q9 G& l哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。www1.tvboxnow.com! O; s- c/ J# a2 ^3 K9 L! t  Y
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...公仔箱論壇2 Q" c! t' L7 T8 N* ^* V) i! Q. g; l
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
( T* q; e# e8 P$ J' x3 d公仔箱論壇www1.tvboxnow.com; d! `+ Y) B& }
幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?, `) t- A2 n1 O+ z) b4 k
算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

6 D8 k+ C" ?! V: A5 G5 W8 Qtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
1 u  Q  e3 w# e* @3 y! {1 q/ A公仔箱論壇小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
  \# ~! }* T1 M# `4 c8 y, LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。騎騎,我都好似差唔多。
; k* a6 k- [: j: Y( Wwww1.tvboxnow.com騎騎,我都好似差唔多。www1.tvboxnow.com4 [' t# d* V) N% H
leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
3 m2 B& R  G& _/ X+ |% p2 N, `  Wtvb now,tvbnow,bttvb開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
! g4 D8 U0 B5 \, H
: M' ?+ b/ Y% |7 J% x5 Vtvb now,tvbnow,bttvb話時話,多謝你派的分,謝謝
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ x0 J! J7 r* ^8 p) g

; S; @7 w: S& ptvb now,tvbnow,bttvbrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
" s$ h9 z4 R* U( _2 _
- n+ a6 F% y' W6 v* Wtvb now,tvbnow,bttvb話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...
: s1 N. w0 G# [! cwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
- Q$ M6 k2 e! `7 B3 v' gwww1.tvboxnow.com開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
. S; G) z* _7 v( K* @% |2 P# [0 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ [, J1 a* _& G7 N
話時話,多謝你派的分,謝謝$ p+ \/ A, W4 ^, @
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
6 a7 @5 d- t% M: E" L

" G  S% [0 {( L; PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip
2 m3 \" F2 h4 K5 ~: Ytvb now,tvbnow,bttvbrrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
9 E$ \1 x: ?# Z. w1 ~公仔箱論壇7 V/ c( n# W$ `/ ]
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!