返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
3 ]2 N* ~3 Y7 a: q2 U8 q* p; K
2954357TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 C- E4 I" }/ i* q
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........- W6 g0 O1 l( l" Y. g1 g
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
$ R& h1 w9 _4 S* l% S# U
4 F8 {% G1 |! N3 T
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水公仔箱論壇- }2 d3 M, E& P0 u
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 i5 E" z" _9 f  `3 o0 ^5 H

+ l7 R- [. c8 R% I- T% S& Vtvb now,tvbnow,bttvb咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
tvb now,tvbnow,bttvb/ I' I6 j- b, j+ p6 L
唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?* E) f2 J6 E2 ^. W" x
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  J+ e7 f' _2 N; M# i1 B! ^
tvb now,tvbnow,bttvb6 v5 I8 c& q( ?* t1 e5 n( e
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
. `5 m$ E+ ?1 {7 U/ T2954355
. x! V# K9 Q2 t( }2 ^- g# b咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。tvb now,tvbnow,bttvb& V; F' Y. [# `. R- V4 t+ J
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
www1.tvboxnow.com+ }# ]; h' C# ^1 a
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
/ ]* `& J  Q9 A, wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  L# Q( C7 d6 u' z+ owww1.tvboxnow.com佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架tvb now,tvbnow,bttvb# n3 V, r, m; t/ }3 b5 p( c( \
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
www1.tvboxnow.com' ^2 L9 s, @) K5 q' t
0 C! {$ X. i5 b0 N) n4 }9 y+ [* E
公仔箱論壇8 B9 P; y: f* b- [0 e2 f+ L
咁正!
/ x: j! v7 D) O. o. c! p就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www1.tvboxnow.com8 b$ d. I- M# l, U& G4 S1 v1 p
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
! |) W6 `1 g  K" M+ H$ p1 v0 ^tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
! }. _3 b. q0 ^, H! Y. h  {
上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
0 P! v/ v6 p3 ~* h* S( @4 o% D
  A! b0 x# k3 E0 x- o+ R3 {tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
& [* ?2 u3 c$ L公仔箱論壇! y1 D- `; N$ k
我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
2 p( ~5 g* o7 a& y) B
' W' d6 I7 F* Q, |29550883 h, n! t/ c" C1 D4 q
咁正!
6 N! k6 f6 ~/ ?, J( a1 Z公仔箱論壇就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
9 ?) e6 ^4 D1 q+ W4 I- [公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, ^7 w2 W+ q9 w; T

3 ]& Y* c2 O7 d+ S( _6 V公仔箱論壇有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?% b  F9 N/ X- u+ A4 o1 O% L

3 ?9 Y% _% ~. o" [1 d: {另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' R) J# x1 U# |7 C. ^
同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

6 w& c' w7 r& Z) i$ \+ cwww1.tvboxnow.com
" v$ K- Z7 y  \% G9 xwww1.tvboxnow.com
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( X" Q7 W' ?9 j7 C* E) o" c
www1.tvboxnow.com% \/ ~: S) i( Q
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業, E/ {1 Q7 g# e, n6 Z" t/ f+ Y
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
公仔箱論壇" t, H0 m* L7 s  w  K' H) }4 @
tvb now,tvbnow,bttvb4 a, P8 b  e# @' ?( d2 J7 w- ?: {9 Z
咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?
3 b6 l; p! S/ G) uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com9 J( z# ~3 h' D5 w
西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: X2 m: W3 u8 S1 S

1 n0 B0 k: g# Q1 [& m* m; ~/ e# c3 C/ H: T! `2 s
如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?tvb now,tvbnow,bttvb" }& j9 ?; C* k6 }7 a4 i/ a
tvb now,tvbnow,bttvb9 q" r$ \* T6 ^* C2 Z+ |
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...tvb now,tvbnow,bttvb0 i( h2 k6 b# m' X$ H
tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 C. E+ C% G7 k, ~; X* a9 l
tvb now,tvbnow,bttvb# v0 A9 G8 B& [) B8 ?
其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。