返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。4 m% ?6 W6 e+ Y! d- Y3 v% i

# C( M% |8 ]* q, A6 Z) E9 R' _. XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) E) v$ q' @8 z$ L0 {' Q
: u& b* k% N0 z6 Q4 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
9 v0 L: ]6 Q+ N' D6 w: T
3 a# u( N% a, K& A4 }0 J係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....
* \+ G/ V/ @# K) c" Z) x) Mleekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
3 N- F/ X6 g( r% X  t) }3 j
& q% B- D$ l9 s3 X+ q; S2 y& LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
, Q1 H% |. \% D. Jtvb now,tvbnow,bttvb9 }1 \* J; ?, r5 L6 ~. z  f! |
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。tvb now,tvbnow,bttvb- ~7 ]+ r2 {8 `; x. N& O3 G4 Z  Y

3 T0 G+ C; B8 `9 H  L$ N, K( ?阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
( ]% L# m/ f1 N( E7 I
2 o* k, U& f1 p% d; _5 O& q0 nwww1.tvboxnow.com至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( ]& A( }" W3 f4 a& `
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
5 o+ c, f, t: J+ f
& _; L1 ?& E) F' x& q& R4 F$ B. h
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
公仔箱論壇" _0 T3 _& n0 H0 G' {

; [8 N9 }  ]' [) N/ X5 E; u公仔箱論壇陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
( @4 R" u" [, dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
' g: S6 \5 J/ f) z) M8 F$ N/ l
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
6 U) x) M" L8 n/ {) z) }
0 G6 T# y5 F/ S2 U' WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb3 R7 Y1 i9 g+ t) F# R% a# o
真係有拳譜參考架。
公仔箱論壇  S) Q( U7 Q: {( S" U

4 K7 O" x! K* [, v. R5 t公仔箱論壇「初鍊」
# s1 q3 Z* @$ `, i大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
7 \- J6 Y$ T* O  ^  G* s. |$ ^
「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」www1.tvboxnow.com( Y$ T2 y5 o! \; ?
  Z6 v8 {7 Z/ Q0 a- b/ h3 G) T7 _公仔箱論壇2826599www1.tvboxnow.com- O# {6 d4 W3 Z0 J3 o. G* s
真係有拳譜參考架。: R$ }$ d4 l4 C
leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
+ t2 ~+ n- l; u2 J# Q2 f% R& Vtvb now,tvbnow,bttvb出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
7 I8 b6 g$ {; dwww1.tvboxnow.com
: R) L- h: a8 e6 J& btvb now,tvbnow,bttvb
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 H' `- N" V" {) [
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   - X. T) ~3 p* {0 N) X& m4 p2 N
7 I* c& b) z9 X2826644www1.tvboxnow.com! }- ?. b6 R+ H. N6 B+ t
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
& o, U! E5 e' X7 Ywww1.tvboxnow.com哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。

. Y4 O& U9 t6 w! v& t公仔箱論壇各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
2827481TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 K: z6 H% Q4 s4 P. \* F' |* M0 Y
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......tvb now,tvbnow,bttvb; Y; Y/ ]( V* r% u  D
leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
5 n1 e; d4 @' l+ C* qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
3 {" S: y; m. X! f' E5 C4 S* U. v有無放大鏡3 l: }& a. V# U  }$ p& `
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
公仔箱論壇, @, k$ X  K9 k' Q8 c; b1 r1 ]
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。www1.tvboxnow.com  L2 k3 r" t8 b! x, U( a: h
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  K7 F( V7 O7 Z& d. U
香香好可愛。