返回列表 回復 發帖
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:公仔箱論壇- W0 x. c( z' l
猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:* g1 P9 q1 i  ?
猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。 ...公仔箱論壇4 n8 g* k3 N) C+ ]3 N
mnb1123 發表於 2015-3-10 01:14 PM
沒有台灣著名轉灣子彈
沒有台灣著名轉灣子彈. Q1 \- n" r, a! j7 F$ m1 v# H0 u
Pedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
( O* q4 @# G- U4 \. P' `9 }* v
係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清
( t  u/ Z7 \1 p( ?5 K- T* GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生
無人幫我搵百度資源,無得睇呀
. L- o# Q' H  v5 ntvb now,tvbnow,bttvb文武兄幾時返黎呢
條骨都無佐lu
我強烈推介第二人生
5 T# k( t/ L' a& c8 c2 {, f. m) RPedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
: N# Q. w' B7 D4 ~+ j& P公仔箱論壇4 o: y! l" E) ^$ W0 `3 f
多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。
% [  J) ?% G( I% ?# N6 H$ y8 }+ }
% x" B' G6 C3 u, V( Q1 etvb now,tvbnow,bttvb
/ ?- E$ d& c+ Ltvb now,tvbnow,bttvbquote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀www1.tvboxnow.com/ K, b2 `4 S+ L6 I- T" U- I
文武兄幾時返黎呢
) \4 o; R/ a% N4 N1 ]: }3 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote]www1.tvboxnow.com) s/ W: S& F0 P

/ H8 T! D9 w4 ]5 _% T2 otvb now,tvbnow,bttvb猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。
2 f# u8 _9 R0 s( K' @/ _www1.tvboxnow.com
9 t* v' X; W0 _! r1 g6 D4 _7 L公仔箱論壇多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。tvb now,tvbnow,bttvb$ `  _) U6 V* o$ M! }0 t

/ W2 T& x7 Z! m% `7 e% vtvb now,tvbnow,bttvb
. Y7 c4 ]9 F& m2 \+ q4 Aquote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
* y) Y6 O  u) i+ v2 j, Xwww1.tvboxnow.com文武兄幾時返黎呢8 m; c' ?9 k2 v( h) z2 Y2 D8 W& j
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM http://www.tvboxnow.com/images ...www1.tvboxnow.com% [: r. p5 R6 r$ ^' Y6 y; Q9 Q
mnb1123 發表於 2015-3-12 11:52 AM
果度D空間下載鏈接我都鏈接唔到架
條骨都無佐lu
thanks for share

評分次數

• timmaxsing

thanks for sharing i just can't wait to watch .
製作的確勝無線好多,可惜唔能睇到最好畫像…
您值得擁有!太狠阿里嘎頭
而家開拍緊電影版, 好期待
没有结局的一套剧
看了这剧,才知道原来选举背后原来有这么多外人所不知的一些活动。。。。。。。。这么辛苦只为了要这为止。。。www1.tvboxnow.com4 x, G% V" `& T4 w( l* P* K

+ U. y& C; H4 {. J. W是真的吗。。。。。。。哎
可惜大陆禁播~~