返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。www1.tvboxnow.com; {! k, i+ c4 |+ H4 z2 r' d* J8 U
www1.tvboxnow.com! }, {% V/ T* _" k

+ a6 ^$ g3 i! b5 @+ Stvb now,tvbnow,bttvb
* `0 ?+ {, P- l4 u% t公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
# K7 K5 b. y8 S- P5 K! t; oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 a/ L/ B+ N4 Z) U# ltvb now,tvbnow,bttvb係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....1 H7 t, r, C& a( t
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
$ S( L4 g2 _# E  x6 i+ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. W' U1 p9 i* ~) n* ]9 ~7 v1 X9 U
「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
( \2 D2 _2 c+ G9 T, W
- z6 ~: H1 [8 P1 Z5 R: m; Y& n大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
' w$ z/ A* f# l, W1 S- b1 Y0 f! m! `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ p- u7 ^1 ^  H# r+ M# T9 T阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
) L0 @2 z/ H; r2 ]www1.tvboxnow.com tvb now,tvbnow,bttvb4 O% N% J! @1 P; n
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...公仔箱論壇& r. ]" X& d: y# F1 H
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
8 [) m/ p, x1 j% \公仔箱論壇公仔箱論壇( g, ^$ j, \; e3 p+ N# C; t
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
4 f& a- o# F4 H; J; @; ]) J公仔箱論壇
1 D: u/ W; k: h1 j& [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  g! k! ^  M! G
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
公仔箱論壇: M* p) ]0 i8 c
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
4 c0 M* l- j# }
$ P9 `7 J' }* U8 S8 [9 T1 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 N+ ~3 [, x# D  E9 \真係有拳譜參考架。
  D* G) i+ v( F( b4 u

3 F( A$ t7 O4 T1 E$ J& l- f' HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。「初鍊」
. r! M9 x$ |, S& q% h1 z% ?6 L2 K; ]www1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( }, y% H- z9 Y. u/ Y
「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」
5 o. x" z8 A( \$ {2826596282659828265972 ?5 J2 Y/ P1 L" c
2826599www1.tvboxnow.com, N8 |5 c" B& a/ w/ f$ U# |* K3 C
真係有拳譜參考架。
( ?4 s5 ^2 z! sleekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
' s% N+ S7 Q1 q& V
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   www1.tvboxnow.com( N0 W4 K3 P+ a# ?, ~( A( @' h

! s3 O  S4 V' G* h  ^! ~www1.tvboxnow.com
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
  D- }! d( _5 j5 y
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
9 B' l2 j  t. W公仔箱論壇2826645
. m7 @$ e/ O& L# d2826644
/ _7 m: T  Q3 M& N! u) G* Ttvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
4 w: b6 M& W6 N  t" ]3 w) |0 B0 K公仔箱論壇哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
, l1 z" V7 A3 K6 n
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
2827481www1.tvboxnow.com9 @- A/ ?& f3 T
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......公仔箱論壇0 r0 I% x2 F0 Q8 P# Y6 P" N
leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
7 v, X& R) f8 U2 W( I  `- |4 j3 v公仔箱論壇有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
" e$ T5 E7 d0 V7 x6 N6 Otvb now,tvbnow,bttvb有無放大鏡
. R$ g+ ^( V+ ^6 Vchy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
, r" n- a/ h( d' @www1.tvboxnow.com哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。公仔箱論壇% D! f; j: e0 _+ |% d+ h* l) f& ^
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 f% [1 f( ]5 C0 N
香香好可愛。