返回列表 回復 發帖
good drama
- W! X% z0 W4 N6 qtvb now,tvbnow,bttvb咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。+ J4 O& T6 v" K, G& T* o
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. [, x& H5 Q0 U8 J+ G( d, Z
28474962 c' x" C5 C4 ^1 F9 w
leekwoklam 發表於 2014-5-10 02:57 PM
4 O/ t. i5 a8 X$ T- Itvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇3 Z' @5 U/ @3 h% _) {
我要電腦百毒不侵多謝度符!
太感動了
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
' K1 f. t( i" T: T1 h- k0 fmnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
6 s1 k2 r' {$ i0 Z' m9 E
mnb1123老友記,我都想呀 .
/ Y3 k7 r4 r7 ~- x* [睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
咖哩雞=種草莓!!公仔箱論壇& M* h% P* S- j, b! T0 G
屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
" ?) u0 e3 [2 Y2 E) L$ T8 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係咪新名詞?因為我好out....
婆婆
0 B9 c. R' \. K" |3 \$ Bhaha, so funny
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??8 G5 {" c# z: G1 l
大文細佬 發表於 2014-5-15 03:19 AM
www1.tvboxnow.com1 n) y9 I" m: v; V
可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
朱莉也可叫猪婆 ,巫小詩就一定係叫巫婆
我覺得呢套劇令我有好多回憶呀tvb now,tvbnow,bttvb8 j5 U7 L0 E/ K0 J
同朋友食飯都多左好多話題,白色太陽槍呢樣野,佢唔提都完全唔記得
呢套劇有好多回憶www1.tvboxnow.com. a$ C5 K& A9 [, |- i
同朋友食飯時多左好多話題,特別個句白色太陽槍佢唔講真係唔記得左呢樣野
; j/ Q( H& |' K; L, U公仔箱論壇可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢# P4 N1 H7 L- u6 `# q8 Y0 X: ^1 Z: i
mnb1123 發表於 2014-5-15 12:47 PM
- |+ y6 r5 e% ^+ Q7 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 Z+ f$ _9 j) n9 I9 Dwww1.tvboxnow.com睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
www1.tvboxnow.com( A% j" o1 q  Q2 X8 p, ^5 o- A0 G

9 }7 _0 Y0 _8 @! z, |睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
7 o& \' j( O7 x: U' m0 b大文細佬 發表於 2014-5-16 01:18 AM
6 A) P9 J  P+ x& R9 N( D1 {& P/ Z係呀大佬,有時真係睇到好慶,見到佢哋咁衰真係想打鑊金 !仲有肥菜出買老友、年老版心理變太的猪莉都睇到火滚