返回列表 回復 發帖
網上資料或者佢地自己講都好少係真實高度... 就好似啲男藝員咁.. 有幾多個好似馬明或馬德鐘咁講真實高度吖! 馬明真係有6呎架.. 馬德鐘就6呎多啲.. 其他啲男藝人幾乎個個都話自己6呎架.. 一係5呎9或者10.. 但個個都矮 ...
. B. q; r6 q- N: i' `公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-8 01:10 AM
2 ^1 l2 J9 h0 H3 y( Y* a$ M% @
我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......
Thank you leekwoklam for the prize!tvb now,tvbnow,bttvb3 l& @/ `9 ~9 ~- ?) V2 I  v
tvb now,tvbnow,bttvb/ h3 b8 @, o- z2 S- L' S
I agree with 大文細佬 as there is no real trustful source for the answers.  I judge the girl heights by watching the first nine episodes.  Base on what I see, 吳燕 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' l+ n: k2 P: U
Pedestrian_A 發表於 2014-5-8 04:24 AM
2 |3 |# p6 d1 v3 S" [; a4 y1 x8 U* w! b  d, X9 m  a
你唔講我都唔知添... 真係要睇真啲先至得.. 38好巨下呀
公仔箱論壇: f7 C( v  X& _& e4 L' c
我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......tvb now,tvbnow,bttvb2 M9 ]) ]5 l9 J) s' F' R9 h
leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:55 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; }7 a3 I4 r1 z( l$ a

* i0 g' J. y$ j9 x0 v  p; btvb now,tvbnow,bttvb都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉..個王敏奕仲誇, 矮吳燕菁咁多居然話自己同佢一樣咁高
# T; X0 u; ^7 }9 n% Nwww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb* a( ]1 Q# G$ ]/ J6 V
都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉 ...
0 y2 |  S. h, d% x$ ]/ G# p大文細佬 發表於 2014-5-9 01:15 AM
8 B6 {+ k" @1 K+ Y# u9 R 唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。www1.tvboxnow.com' {. S% |8 c) n8 b& x. K8 u1 Q/ E- g
想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?
what is the question?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& f- x+ H0 A5 X& O5 U
唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。5 A" G, E* |" U+ L
想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?
5 w/ S  x% A4 @+ t: E% y- ?$ T) V; rleekwoklam 發表於 2014-5-9 10:31 AM
& G; u1 [+ q: }( e0 e8 K+ N, }; ptvb now,tvbnow,bttvb8 z) s% [& V' ^( L, x: f4 h8 Y; u
因為我睇到個帖時已經遊戲完咗
4 C0 p3 n1 u" B* U' STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! Q: t% x/ f* r3 @; C4 Y7 N  t+ mtvb now,tvbnow,bttvb因為我睇到個帖時已經遊戲完咗
* k+ E$ Z" s% A4 @% d公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-10 01:11 AM
. `2 y! e' H3 e1 t# K6 v公仔箱論壇而家又有母親節活動,請多多支持。
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮 -  300000 TVB元派獎活動. |' r9 P8 {- V. g5 @$ |2 g7 @" O# ~
M Club7位女神中,喺現實生活裡面,有邊四位而家已經成為媽媽(養母都算,但不包括助養、靈嬰及養鬼仔或貓狗)?
2 ?; Q; a3 Z0 `. Z" f1 H公仔箱論壇     四位媽媽包括 :李若彤 / 李麗珍 / 葉蘊儀 / 陳慧珊 / 張慧儀 / 袁潔瑩 / 江欣燕

. D$ n  g5 @6 |1 ^
1 M/ }1 G8 P1 W; K* A  G1 b8 I
+ p% J- {% B; \% {母親節獻禮獎品已發放,以下各位全部答啱,皆大歡喜。公仔箱論壇- w, L1 Q. l8 d* R5 l: u

7 @3 M9 S, @: M! E5 i/ \Pedestrian_A
2 g2 |, K; W! \8 B3 P/ s  j% x6 bzzleezz
8 F3 _: w5 n5 m' F; h; fwww1.tvboxnow.com大文細佬
* k+ X- g) }) x* ^chy25www1.tvboxnow.com8 n3 @! d& t; l3 s2 w" R5 K
mecaca
分享四位媽媽親子照:www1.tvboxnow.com# Y! ~' A( i, |: a1 G# n+ ?

. k+ o. g2 e# l$ }% X2 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& G6 M8 A2 T: f公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我都以為陳瀅係最高架