返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...
3 ~, U; T# t! ?2 D/ r大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
0 G/ c3 s- ~8 n% E; o3 T我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。. K- w( j! z$ c  A$ `

! u  w$ H8 Z: Z- m見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. @. ~, o* x, K
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。tvb now,tvbnow,bttvb% I3 S1 Y$ l6 ^( K0 T
  ...# w- C# p7 I  B( q2 v: u
leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
& U" C7 R- p5 ^  X  C" u$ mtvb now,tvbnow,bttvb8 w) D% m- B% n$ Z. @) r4 r
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" N4 f( o$ f7 W( l  o
2677290tvb now,tvbnow,bttvb/ j7 S6 P9 n4 A( |
leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
* O- ^& B! i3 \tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇+ t) `- ^* i6 a
* F$ u6 i! S  Q* h' Z
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
, I- E+ N9 n7 p- S9 z! j) P! @% U
) H' U4 v! H7 L, Vtvb now,tvbnow,bttvb
2 q4 n1 M/ t; |tvb now,tvbnow,bttvb你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- d$ c3 i, g" c4 W9 x' p. [8 H& ~% w
LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
* z2 j, q3 W) s0 j5 C$ e- d
" |$ V/ N% n0 k/ ~2 z$ z/ _. u6 |公仔箱論壇多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
www1.tvboxnow.com3 x& \0 o* G. A4 u
公仔箱論壇6 j/ p: e+ T* ?* [5 H0 N: B
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。公仔箱論壇% Z+ F; ?1 U( ?8 S8 r- D; N+ O2 i
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
% h6 F- R7 R/ E9 ~% Xtvb now,tvbnow,bttvb2 Q! {/ k  }+ o6 O" |. I

/ _6 M5 C% M  w" ~唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
9 m8 o- F7 e0 K公仔箱論壇
, X+ s& ?) O5 X0 j2 _- N0 q$ W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- |1 w3 ^% X; s, J6 S2 {
公仔箱論壇( l; M, f7 t+ u' Z- B/ E
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
& V% J2 A5 A( f) ]6 @9 s3 J- L公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 Y: g5 z8 v6 K& u$ \  e0 |
www1.tvboxnow.com( g6 y* {7 V- O1 O
! R+ }1 y  X7 U* p5 m# Q
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?tvb now,tvbnow,bttvb& u- |+ N. v" @
tvb now,tvbnow,bttvb" e. {9 L' [" @
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 03:07 PM 編輯 + }. ]/ |; {- ~' \. ]- L
! \) x% T) o; V$ B
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
2 _" |, I9 w& ^7 ]# ]$ _tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) [5 E7 u' n$ L* S
公仔箱論壇  x/ P. }( a6 d& x5 Y+ V& m
. m  ^" E8 V& k( T' s: R3 w+ A
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
0 m: K9 }* x  y9 N7 S. Vwww1.tvboxnow.com公仔箱論壇0 `$ c8 o# t0 q( w9 o) H  }

3 K. |( {$ T8 z 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& t5 R+ B- O: r

% F$ x' t* C4 U! A1 x我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...tvb now,tvbnow,bttvb7 H; ^7 F9 \: w& W
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
公仔箱論壇: c* A* N3 l2 |) X: [
公仔箱論壇0 Y% H5 ^8 L- C- R' S" j5 G8 ]
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
- Y6 K+ l. E1 |, ywww1.tvboxnow.com2678949
% o7 j1 ]5 b! V; G! Uwww1.tvboxnow.com
: u2 w9 O$ P2 O/ Wtvb now,tvbnow,bttvb& t' H/ `; ?; T! A6 `  n( w% t" v

% v9 W5 v! z* m$ @& O- YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
  E1 c4 y  ]: ~www1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com+ H" c9 i" T$ i& H
一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
+ v! }1 N. ^2 \9 M; U; O, v6 Q$ i# Stvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com- x* d. R1 f) l3 L6 N

* U( ?: q# T: pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的www1.tvboxnow.com/ g2 ^; B2 v. V1 b/ q
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
4 X. s2 F' H8 C$ h! ntvb now,tvbnow,bttvb唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦
- f5 S, j0 V% w/ H, v, n公仔箱論壇唔買鹹魚包比你吃www1.tvboxnow.com. o# _9 o/ D8 Y! g" I
rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
0 f* g& b9 z. c& O' B: B7 y
( O. U) ~, n2 H2 B; ^3 n

% A# g3 c9 S! Q& ^公仔箱論壇咬咬化身做高天寶
! h9 T  |" i: t, a- \6 \( Qtvb now,tvbnow,bttvb
- F  o1 \8 f2 x" r0 W
- h' |1 L7 G3 g& A2 o: ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬化身做高天寶
* R, h) u! |) ]* bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃
: k  B' g, _1 s9 @! T6 ywww1.tvboxnow.comrrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
" Y5 [3 G9 L- N+ d) L( {
, g2 r, ^* E/ z3 s7 e% F; K
/ _6 }* d$ N& U# E, Ktvb now,tvbnow,bttvb你留打呀?