返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
+ S  P4 `* G! y, W
1 U. M! F  [- W' `朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
  B2 Y! j6 q$ Dleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
公仔箱論壇$ o) E4 |7 L  m7 ]  X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 _$ j  s! j0 e
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水
# T6 J  U+ C* p9 ]' a) L/ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
公仔箱論壇" k! K9 Q0 k! E0 W7 d2 I
, x1 ?: k$ V9 m. T9 x5 U
咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; r3 Q  u! K% S& f) V3 L
唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
( O- i- y: M' q6 M" `公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
$ @# g( m% T6 _% s2 f: ?3 ewww1.tvboxnow.com6 A6 X9 i& Z( G# l  ]: y5 L
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
( [$ q# B: W: ]+ P4 |$ ^: _5 F& t2 Ywww1.tvboxnow.com2954355www1.tvboxnow.com+ p& S8 G( C$ z& c
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) h  p1 b; j4 `
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
: _, D1 H" M% n" d; m9 {tvb now,tvbnow,bttvb係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
www1.tvboxnow.com' K5 d7 ~- G% X, P' g
. C; G" J! G. q
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架tvb now,tvbnow,bttvb/ H4 Y  z1 X- C; _
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
5 V! S- z6 G! f7 v/ H: ]/ e- Uwww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb3 V1 H' q2 x2 F7 X% Q/ Z
www1.tvboxnow.com1 R# e, @5 o4 K# f$ Q2 E1 h5 Z
咁正! tvb now,tvbnow,bttvb6 W+ K/ G$ q9 Z- N
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 p5 Z+ k4 i# j# X4 t
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
* r4 Z4 N% `6 C4 t3 v2 ]5 @1 @6 ^mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
! J- q$ M* ^% j2 H, W% Y7 T上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
) _5 n! G$ Z% b1 o
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先( u  M1 T* z  e' |0 ?- I
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
# D8 y" s4 l# z$ v% U1 u
; A6 g; s5 _3 f8 ?( o4 T) dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
" q) C8 I3 c2 H& N# Z) ~* o

/ B) j8 `* i+ {! Rwww1.tvboxnow.com2955088
/ l9 [# a2 ^$ r* Y) P咁正!
) E" \0 ~  R# G: ktvb now,tvbnow,bttvb就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
- U3 |; ]- X6 Oleekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
" `$ V- i% ~0 t. @% W! gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com) S+ v. ]7 F" U6 q+ x. U- t  ~' H
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?公仔箱論壇3 @0 R9 f8 w: R/ A& R# F- A
/ S( Z, A$ Q* i+ R  g+ W4 J
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!!
$ s5 C+ D9 ^3 a& K  m* j同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

本帖最後由 leekwoklam 於 2014-10-9 03:05 PM 編輯 公仔箱論壇  J+ _3 X0 j7 J4 _/ c6 Z

) j5 k* |& k/ ~+ Z9 C: BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) J% f$ s/ }" ~; g

7 o0 b: o) H+ Z- _tvb now,tvbnow,bttvb有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
; u' `. [1 E4 stvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& R) s6 }0 W6 t- Z2 K& |

0 L; J3 A. X) K& t+ \5 F- F, B$ ctvb now,tvbnow,bttvb咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?
% _% z9 Z3 U3 a/ ?0 k' r- qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb/ `: {' F( W( Y; L+ i
西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......
6 U! b3 N; S# O; N0 X' S6 n

$ i' }$ P; A8 p公仔箱論壇1 ~: U( G1 i+ r8 |! I0 d
如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?tvb now,tvbnow,bttvb" d1 N( {0 _, P4 t; D! u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* j, `) O1 u* w' L9 H
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...( o4 p  @3 i+ I: Y- L
tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
公仔箱論壇. @, E  W7 B) k0 i+ z. `

( }6 M+ ?/ `8 N& w公仔箱論壇其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。