返回列表 回復 發帖
' s& U$ Z$ i( F7 q7 e
6 P& U+ Z8 R9 ?8 L2打6.. 咁我咪新仔不如囉!tvb now,tvbnow,bttvb8 Q" d2 m  i" ^0 G0 n/ H) z; k
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
7 }" Z. _1 q/ T' c+ O都係名稱1個冇乜作為
6 ]& f6 D* t6 p8 p. w  s9 L8 \9 h1 q
都係名稱1個冇乜作為www1.tvboxnow.com/ Y0 b* Q2 F  P! A6 [
rrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
www1.tvboxnow.com& \8 o5 _' n$ a. G4 T% _
咬咬兄你好,
7 [7 Y$ U! h% }3 N9 Utvb now,tvbnow,bttvb一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
! v& a& B6 Y$ L0 ewww1.tvboxnow.com
. o1 |: j6 o! T! n! s, t9 h+ t, Bwww1.tvboxnow.com睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
: c/ l( d& y* A大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
7 A% L8 n4 ~, z2 rtvb now,tvbnow,bttvb5 @2 a" u9 x9 j# b5 |6 @
無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
' ~* P1 _; X! X  g& V: O
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
4 ^, p' O( G) H* Wtvb now,tvbnow,bttvb
0 B( T! v; M. t7 A話時話,多謝你派的分,謝謝tvb now,tvbnow,bttvb7 S7 @6 t; c7 O% r( ~( x$ R$ f3 f
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
' T, |% v, `- \+ \! [/ B# p& a+ ~公仔箱論壇
* n6 R& j+ ^- U% UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
$ J  {3 R) s; Q1 I, I# e2 C% d9 F咬咬兄你好, TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ w% c1 {! M0 K8 C# F
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
+ P6 Z; f0 u4 C0 ]* F; M! Qtvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
( O' w+ H4 v  _% J# q7 _9 _  B公仔箱論壇咬咬兄你好, 7 m- h; N( i- U0 v! i7 T
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
5 L7 L9 C* P. {4 ~- A7 V7 @. k2 Rtvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
% `" l  C7 j! r1 [) S公仔箱論壇4 D3 J5 q! y$ V
timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
$ `0 E8 W3 D4 ]; W2 b大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
+ ?2 C$ w6 C6 C2 P& ^tvb now,tvbnow,bttvb我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-28 01:44 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb0 K2 z# {$ V% ^
( z* e! ?/ S/ {& ^- G& y! n+ p  j
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
9 e" b$ ~, M! G" c" F; \4 q- v4 X大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
2 o. ?: D" T& ?6 g) K) _公仔箱論壇 哈哈哈,你形容得好好笑...........
, i0 }/ A; x; Y. |  D公仔箱論壇
; Q5 ~( D4 C! Q無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 }( L: I! O& f" D# l7 M/ J3 {

: C. o/ V+ s- M% C" \) u/ J3 c6 K* @/ S" F+ Z" _
% \  i* h/ x7 t7 g; T$ J, N
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
tvb now,tvbnow,bttvb9 d+ r* f9 ^, c1 Y

: s* {; t! b  y; ~/ r: l% D公仔箱論壇睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
* g8 h- h8 a: [1 n' o6 q大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
公仔箱論壇' u' R) T8 }1 Y8 U6 M+ k$ {" R: `- j

8 |% ~# c7 E# O2 k$ V6 f" S0 O唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸
1 `. S9 }4 C) c) }9 Y( itvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
; f7 q: ]6 I% i4 e' \要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。: H5 w3 \5 c' C* I6 q6 N
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
6 e  b2 S7 V; c: I( e
, ]( w" ^  \2 R. C3 I( K唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
, j7 y2 u; R5 W- w4 Ktvb now,tvbnow,bttvb小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
; A! p* d+ b5 @" W% A/ n哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
8 i, o, \1 y8 W/ c( @- h要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
1 v5 q. q# f4 u- E- Dwww1.tvboxnow.com除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
& P, s/ F) A4 j/ o6 Y2 Kleekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
9 Z9 D" T6 w* f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 s) y9 |6 z; e* x5 x/ y
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* o1 W+ D$ b! e+ A; ?
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食