返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。
; B( m* P6 E  T6 U公仔箱論壇
( W$ w! e& E- T$ Z
; x( y$ s7 r, m5 E! ltvb now,tvbnow,bttvb3 H: ?5 M+ b) e5 H% [3 L
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
+ k. S: D$ V8 F$ J& m, d* Y
tvb now,tvbnow,bttvb) D" }% }  }+ {7 G" f) ?1 d
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....公仔箱論壇5 }8 R) @1 I! A# l' F* c( `; W
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, b/ E- s9 o; p4 `; O0 N- f  W
www1.tvboxnow.com* ^$ N* k5 E# g
「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
公仔箱論壇& \2 P7 R8 a- k: Y, _$ N
' D. K6 c  _4 c
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。: C: l1 \/ g. J) H/ r7 @

# D- X  y8 V6 G0 r( ?! w9 t/ ^: [% \9 xtvb now,tvbnow,bttvb阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
# z9 u6 W0 h& y) a8 r7 V 公仔箱論壇+ {  A, V# s! _* U- V. v  L
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 Z) l! U5 A8 V
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
公仔箱論壇, @" F" i! v' K' H  }, N, [  b

h$ }9 L# I. h! o& ~陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
: w. {0 q% I2 d  gtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇4 j) C& L# m+ P  D8 _; R
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
7 U' M# b; a+ c- X/ x, \; s大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
. |4 i* y! A9 A; O
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
( X( f: B& Y/ w. g4 G3 _. ~www1.tvboxnow.com
, J7 c2 x/ R) WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# n% _. M% S: Z3 y0 O1 g真係有拳譜參考架。
9 r& E9 H8 n3 q* l9 Z& k) I5 t
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& N# b( B0 V; |' `# z' N3 R
「初鍊」
# D. _$ f/ Y$ m3 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. r+ h' j% b; ?3 ~3 _; r" M3 K
「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! b* n$ f7 t  m4 q0 i
282659628265982826597TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- D( g( Y4 i4 J) f- D" ~
5 V* L- J3 T. a/ x8 @) D- Owww1.tvboxnow.com真係有拳譜參考架。/ ]7 s0 |/ f* ?$ ~! c
leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
7 [$ F; U( L* R4 P" ^www1.tvboxnow.com出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   & T7 Q+ z% s# n% A0 l; P: o8 J* K
! q& R& f0 S  [8 [& I. a
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
公仔箱論壇: l( w5 U' W6 t$ [
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
' D  S; G7 O* L1 R( K& n1 q! o. d2826645TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ O( W- n, X& U. H4 l) p) Y
2826644www1.tvboxnow.com. {$ d& X" R% y) b
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  ]% m5 \5 l1 O+ f! x
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 i. l  t2 j; J% z) q) }5 n
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
28274815 J* J, O" c* Q7 s0 i2 `( \. q/ z- ~) r
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
" A; o4 c9 I' P! Xtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
www1.tvboxnow.com2 L, @& t3 _: v0 i3 p8 h
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
7 `% ^; n) [/ z6 Z$ x6 x
有無放大鏡
1 N" }  L' o! l9 Z* utvb now,tvbnow,bttvbchy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* K' h( H2 w: a  ]4 t6 }3 Q( K
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。
8 h+ ]5 d9 |# t香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。
3 B. I' v4 y, I  FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。香香好可愛。