返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-13 12:19 PM 發表

你個名好熟喔!!!
系你识既果个囖!
原帖由 maui 於 2008-5-13 12:17 PM 發表
sorry ....i'm from malaysia :019:

how about u Ms.++
o...唔好意思:019:

我記錯了:onion03:

我係中國人
✔ ✘吊詭..
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-13 12:18 PM 發表

:014: :014: :014: 爱人,今日咁早啊!!!
掛住你所以早起身
✔ ✘吊詭..

回復 #106 vwwo 的帖子

靚姐尋晚咁夜訓 今日 咁早起 身  ?
✔ ✘吊詭..
原帖由 vwwo 於 2008-5-13 12:22 PM 發表

系你识既果个囖!
太多論坛~~~而且好多都係呢度過去嘅!!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-13 12:23 PM 發表

掛住你所以早起身
依家先起身????

俾個逃学大王奖你啊!
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-13 12:26 PM 發表
靚姐尋晚咁夜訓 今日 咁早起 身  ?
你咪系一样!
=.=忙左成朝, 受哂冤屈氣, 掟個彎入黎, 又見到嘉同喵囡你兩個談情說愛... :019:

哈哈~HKEC 好耐冇見喎, 你係咪返去US 喇?
我都想知 做咩事我又多多個名...:onion18:
不過好似海海好過盜盜!
一陣整整下整左個大海, 小海出黎, 哈哈!!
(過癮)

SMSL...你去左邊呀, MSN 又冇左影丫?
MARCUS 呢...佢做咩事唔見左人呀?
哈哈~我記得哂你地架, 快D 蒲頭!!!

仲有, JAMES呀~我好希望我去完個旅行返黎, 哈哈!
我可以見到 無限國度重開... PROMISE ME,OK?

嘿! 最多我E-MAIL空運我影O既風景同食物O既靚相你睇,哈哈:onion05: :onion14:
(拜託你喇!)
奸人當盜~NOTHING IS IMPOSSIBLE!!
:014: :014: :014: 船长~~~~~~~~~`返嚟嘅时後,俾部船我揸下喔!!!

好耐冇揸過你只船啦!

回復 #114 喵喵囡囡 的帖子

我都好耐冇揸過

我又揸
✔ ✘吊詭..

回復 #115 ~嘉~ 的帖子

:014: :014: :014: 我揸完先到你喔!!!

你唔好同我抢喔~~~~:onion31:
輪住嚟揸   
✔ ✘吊詭..
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-13 02:30 PM 發表
輪住嚟揸   
你地两个揸乜啊?揸到甘爽既??

回復 #118 vwwo 的帖子

你又想渣埋一份?
✔ ✘吊詭..
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-13 02:44 PM 發表
你又想渣埋一份?
有得免费,我又唔拾输哦!