返回列表 回復 發帖
原帖由 lyw1114hk 於 2008-3-3 08:32 PM 發表

lyhui      好Q~~ 開頭幾幅睇落好細,跟住又突然大個女左~~    好多謝妳參加同支持
呵呵,我一路嘟大個女:onion03:
只係個樣特別小
~~支持富贵之家,豪气之族~~
原帖由 sam123 於 2008-3-4 08:25 AM 發表
我支持盈盈。
盈盈一路嘟好多支持者~~~
所以請大家支持佢參加拉~~~~:onion10:
原帖由 Darkn3t 於 2008-3-4 11:03 AM 發表

我经常说一句话,tvbnow论坛就像一家人。。除了灌水者外,所有人都是我的朋友。。不如我们等你最少回到原始人的等级再谈这个问题。。
咁我嘛可以識到靚女
nice to meet u, Darkn3t~~~~
原帖由 walala 於 2008-3-4 11:17 發表

:014: 果然有大姐的风度。。。
其实不是什么大姐风度。。是我蛮讨厌辛辛苦苦发出来和大家分享的贴子。。换来的只是几个灌水的回复。。会令我很没mood的。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 lyhui 於 2008-3-4 11:35 發表

盈盈一路嘟好多支持者~~~
所以請大家支持佢參加拉~~~~:onion10:
我也支持盈盈参加。。
原帖由 lyhui 於 2008-3-4 11:37 發表

咁我嘛可以識到靚女
nice to meet u, Darkn3t~~~~
别叫我靚女。。叫我Eve就好。。:014:
is my pleasure to know u
原帖由 Darkn3t 於 2008-3-4 12:50 PM 發表

别叫我靚女。。叫我Eve就好。。:014:
is my pleasure to know u
hi Eve~ nice to meet u~ i m lyhui~~ u can call me wawa ^^
so many pretty girls here   :onion05: :onion05:
yup did u got any girl gril intro ?:014:
来看看~15日去看总体的情况再投票~:onion05:
Little MM & Little MM.
hope more and more gals join.... :onion14:
原帖由 lyhui 於 2008-3-4 13:49 發表

hi Eve~ nice to meet u~ i m lyhui~~ u can call me wawa ^^
is easier for me to call u wawa.. (cute nick)
nice to meet u..
我覺得小☆天使‧lil_yuky‧Darkn3t勝出機會好高
支持妳們

原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-4 07:18 AM 發表
xiiaovonxz 好可爱!
阿兄  識野wo~~  V Q~~
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 sam123 於 2008-3-4 08:25 AM 發表
我支持盈盈。
又係識貨之人,但姖冇參加  唔係就...XYZ~~
妳的思想如何,你的日子必定如何