返回列表 回復 發帖
* Y# r- R' {# i0 X' Xwww1.tvboxnow.com細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
4 w' m  K/ m' z% l4 m真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........www1.tvboxnow.com0 Z5 O* Q  F8 ^
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.2 P" ?( y: z$ o! c9 f1 }/ Q
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
! _' B& I9 i, W5 g. uwww1.tvboxnow.com
+ _2 K3 ~+ v7 b" h+ H0 c/ J  p& ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
! m5 d% V8 Y: ?1 u- H% {& g8 ^. s3 W1 Wwww1.tvboxnow.com
: U: U; L) O3 k( wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我最多一路睇一路玩game
* c" `! g8 L2 S) Ftvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
! A3 o, H. O& {4 B$ P1 u7 W, C5 _& H" vtvb now,tvbnow,bttvb我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
* o8 I! h5 W9 Y/ |9 Z3 X# w
% x# t; K- O$ U; J; X  B我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態. tvb now,tvbnow,bttvb2 S  y" [9 [2 d# @+ j0 y

" V# c$ j5 ?/ c9 l- b公仔箱論壇睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...
1 S) A% g  W/ h. k/ n$ ~& Otvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
( |) {6 T5 v/ S& G! G4 V
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......: b. \" Y; ~* O) I1 |

2 ]/ j' @3 j  G
6 n4 a0 ]' r4 `2 s. x( Stvb now,tvbnow,bttvb以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。
+ _3 q, O3 [: o5 j+ ^8 [同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
. x! x, x: E$ U公仔箱論壇細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。tvb now,tvbnow,bttvb+ u! q. c9 n- x0 x
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
0 b! g( ]# m* V; S8 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.www1.tvboxnow.com2 K* a/ ]- `: b5 V5 c( E: p* H
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
* T/ h1 e# X+ r3 twww1.tvboxnow.com
( X# U! g( l- W& Dtvb now,tvbnow,bttvb
8 ~1 p2 q$ w3 W5 A& \; r% p' t3 l. Z) _公仔箱論壇之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
# I- U+ C# c6 I) Q; P* m: m你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
5 d4 R  O& D6 m: P4 V6 |1 t* w) G2701565
9 t! i7 e$ H* O公仔箱論壇
+ T' J7 u; F) H4 n5 h- Z& e* {tvb now,tvbnow,bttvb以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...
! Q* R+ U# h+ ]7 {( P+ swww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
8 N3 g' ~) _, p0 b5 b) iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com. h3 _- R' L6 x1 f- D5 Y/ z* Y
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
$ v8 X; V' X6 V2 K0 h" S! S" l
tvb now,tvbnow,bttvb) |6 Z+ T7 B! B( i3 l; a3 V
www1.tvboxnow.com+ N! y% V- d7 @' t# U9 }: E- L
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!& I+ g. V9 r; r; C
tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: t5 ?$ n  K6 {! E8 _- D

: d) E) ~  j# k; Y: ]8 J' @* v( w咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
* J4 {$ Q) f3 e5 o0 Xtvb now,tvbnow,bttvb/ R) a5 d5 C+ p$ T" k. b
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
, S* B( I5 h+ U; i- V, H: UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
www1.tvboxnow.com" I! \: ^: ^0 }  e, B
公仔箱論壇) H  A( q  b  q: D
細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?
4 z* W. W# K% d! r/ N! Y9 K9 X2 {" Dwww1.tvboxnow.com
5 E+ m7 }$ S: N9 G0 ^5 {, `無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!
& V) i7 K" l! a" h8 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...
% ~& E+ c8 j  W8 ?& T6 w1 v+ _tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( C" ~/ w% U- {2 V3 n
tvb now,tvbnow,bttvb8 S7 |( a* D, C& [# K
粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
www1.tvboxnow.com9 \( L1 ?: u: ]

* v5 m/ I4 L" {: m3 ]5 Z  ptvb now,tvbnow,bttvb“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
7 u, T( D) k4 i/ v, s# R+ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  s  @, s: _& p4 D
係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 [/ G1 E( O- l" ?" b+ q8 z

! G! V$ T5 n7 n$ e( p公仔箱論壇“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
' z  R" ?/ \' _; S# UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
4 v0 N8 o4 U9 C$ r4 H公仔箱論壇
1 C8 H" g4 V* t5 k1 \6 Y  fwww1.tvboxnow.com你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??