返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機公仔箱論壇4 s4 v) c: j& g- h$ S
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
9 `( ?% \+ B/ O) n- j5 s- k$ _. m$ r
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
& d$ C1 T+ t+ c( m+ ~4 hwww1.tvboxnow.com仲有機會嬴部one返黎:P
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機tvb now,tvbnow,bttvb- D& A+ `; _: r6 \2 S
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
* _) n  C1 H1 U) C" H$ I丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
www1.tvboxnow.com* P) L% F9 B' e, n
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
) [9 C, g5 }* o0 B- p公仔箱論壇仲有機會嬴部one返黎:P/ s: l1 s- S- ]: d) F% r9 N
一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" p! ~4 I8 \! f4 A
我諗都唔會咁易嬴到啦@@公仔箱論壇* q  P  F& H/ j, I2 R
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
1 J& Y. h+ _2 _& p9 p, k
我諗都唔會咁易嬴到啦@@8 X7 i6 q8 ]- L4 A- i- a. J  H
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...& H( \1 S, I  {4 _. J, @
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
* W: f6 A- f' f
zoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
+ d4 ]. k  f* F7 b% o; J9 Qtvb now,tvbnow,bttvb我諗都唔會咁易嬴到啦@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 [2 b& h& U) j+ D
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
" T+ U( A1 u* X% S( C晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! E. L6 f* b  s6 T) P* N2 ]' h# }
都係既, 聽講影相好靚
5 n3 F0 u( n1 s" S. O: z6 S/ Xtvb now,tvbnow,bttvb唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!
. Y4 V4 A+ p2 l' o7 v! f! K! ~2 W, qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩
6 n. ^& v+ O* o/ X7 U& y) Ewww1.tvboxnow.com
: [- X% L5 n& I$ u( p公仔箱論壇邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby
( [3 m- T; l4 T1 Ewww1.tvboxnow.com8 {/ i/ C7 `4 M% @6 U. ?
我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????