返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 11:44 AM 發表

禁言没用啦。。
你俾我玩残你先啦。。
肥猪掌掌到肉!!!
hey,猪手醋,很好吃的哦
~~~孤独是一种情调...有时比承诺更可靠~~~
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 11:45 AM 發表

自己人都寸更加得打!!
肥猪万刀穿心!!
炸到....死了死了...
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 11:46 AM 發表
死没??
hehe,还不能啦.我想变肥点再....
原帖由 jasonlcs87 於 2008-12-30 11:47 AM 發表
hey,猪手醋,很好吃的哦
打死你。。。
睇你点吃。。
原帖由 jasonlcs87 於 2008-12-30 11:48 AM 發表
hehe,还不能啦.我想变肥点再....
等我日日都打你一锅。。。等你口肿面肿。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 11:48 AM 發表

打死你。。。
睇你点吃。。
呵呵
对了,你用什么来打字的?做么能打到广东字的?
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 11:49 AM 發表

等我日日都打你一锅。。。等你口肿面肿。。。
那个叫肿了,不是肥
原帖由 jasonlcs87 於 2008-12-30 11:49 AM 發表
呵呵
对了,你用什么来打字的?做么能打到广东字的?
哈哈哈。。我用google输入法。。但是都是打华语的。。
广东字只是我用华语打出来啫。。所以有时都唔是好准。。。
原帖由 jasonlcs87 於 2008-12-30 11:50 AM 發表
那个叫肿了,不是肥
你话要肥就肥。。我咪好没面。。。
俾你肿已经好好。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 11:52 AM 發表

哈哈哈。。我用google输入法。。但是都是打华语的。。
广东字只是我用华语打出来啫。。所以有时都唔是好准。。。
google输入法?怎样用的?
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 11:53 AM 發表

你话要肥就肥。。我咪好没面。。。
俾你肿已经好好。。
呵呵,又是路哦 sorry ya ,hehe...肿着肿着就会肥了的是吗?
原帖由 jasonlcs87 於 2008-12-30 11:53 AM 發表
google输入法?怎样用的?
同普通的华语输入法一样的。。。
呢度有得下载。。。http://www.google.com/ime/pinyin/

評分次數

• jasonlcs87

原帖由 tingx2 於 2008-12-30 11:55 AM 發表

同普通的华语输入法一样的。。。
呢度有得下载。。。<A href="http://www.google.com/ime/pinyin/" target="_blank">http://www.google.com/ime/pinyin/
哦哦,谢谢哦!!!可是你怎么知道广东的拼音的?
原帖由 jasonlcs87 於 2008-12-30 11:54 AM 發表
呵呵,又是路哦 sorry ya ,hehe...肿着肿着就会肥了的是吗?
肿下肿下会变咁——》
唔会变到我的肥猪身材。。呢D是你痕都痕唔来的。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 jasonlcs87 於 2008-12-30 11:58 AM 發表
哦哦,谢谢哦!!!可是你怎么知道广东的拼音的?
睇人打得多咪知道咯。。。
我可以教你拼音。。如果你需要。。。
(但是我识的都唔是好多。。。