返回列表 回復 發帖
謝謝細細b姐(出力)(冇出錢)
又係边个派钱啊??点玩??每次都冇我份嘅。。。 同钱冇缘。。
又係边个派钱啊??点玩??每次都冇我份嘅。。。 同钱冇缘。。
jeanejhua 發表於 2012-7-6 09:59 PM
回复就有錢收
一直回复就有钱收???咁好??
可惜呢位匿名岩岩宣佈左破產
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
jeanejhua 發表於 2012-7-6 10:32 PM
好啦!多發些tvb幣~tvb幣對我們新人來說是多们想要的阿!
UID34986 帖子19169 精華116 TVB3000192 元 存款2147483647 元 功勳1034120 點
破產
jeanejhua 發表於 2012-7-6 10:32 PM
果位匿名大哥宣布破产??真係?? 咁即係冇钱收。。
行中飘忽,果然係匿名大佬。。
连一个新人都有咁多钱。。。不济啊。。。
果位匿名大哥宣布破产??真係?? 咁即係冇钱收。。
行中飘忽,果然係匿名大佬。。
连一个新人都有咁多钱。。。不济啊。。。
jeanejhua 發表於 2012-7-6 11:06 PM
UID34986 帖子19169 精華116 TVB3000192 元 存款2147483647 元 功勳1034120 點
邊有破產
邊有破產
rrliew 發表於 6-7-2012 11:10 PM
匿名你都睇到嘅??点样嘎??
什麼~時間好像過了呢~現在回文好像太慢了~這樣還能收到派錢嘛!
匿名你都睇到嘅??点样嘎??
jeanejhua 發表於 2012-7-6 11:12 PM
恢復卡將匿名恢復為正常顯示的用戶名,匿名終結者
恢復卡將匿名恢復為正常顯示的用戶名,匿名終結者
rrliew 發表於 6-7-2012 11:18 PM
但系匿名话唔可以对佢使用道具卡窝~
但系匿名话唔可以对佢使用道具卡窝~
jeanejhua 發表於 2012-7-6 11:27 PM
錢都派左,可以用架喇