返回列表 回復 發帖
睇咗咁多人回覆, 發覺太部份人都知道點為之演技好嘅演員, 唔係只係啲fans咁, 演員無演技都讚.! f. A/ G$ X/ A! \3 P2 D- @. C
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:03 AM
7 U9 v9 [) l" g$ _  Q2 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。
- U/ r: b# \. t- DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。
萬綺雯唔係人地台過黎架咩,佢算好勁架啦,但我都係覺得差D唔知咩
www1.tvboxnow.com" p/ [8 k, j% N: J5 }+ O0 `
大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 r6 p) l6 M% |
其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。  ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 h* e5 h) E! w1 O2 g* M9 z
leekwoklam 發表於 2014-2-25 12:10 PM
/ u; a: n1 |* t4 `. R( ]  x
+ ?! G* s) ^  e6 u$ k# U5 Y4 Wwww1.tvboxnow.com潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
I like her so much, nice actor.
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱.
+ L- V2 B' ^0 F; M+ z我比較仲意田蕊妮
tvb now,tvbnow,bttvb1 u! ?' o, V' }4 s9 a% H

% l2 O- `4 N0 d3 Q; w潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
9 B  ?# N, y8 ~& E9 z大文細佬 發表於 2014-2-26 02:29 AM
公仔箱論壇( W. c3 w# y# a$ ]* V6 c
公仔箱論壇5 P8 B3 n& D1 j, f+ f# p

/ i% B& `( _. f4 h6 C公仔箱論壇我怕比人鬧呀細佬,你咁聰明我知你明嘅!
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱.
  ]  H1 D1 B7 ?7 T公仔箱論壇我比較仲意田蕊妮
; d: A1 G: C; f; p5 k3 u! ?2 {tvb now,tvbnow,bttvbgigi831008 發表於 2014-2-26 11:26 AM
3 D9 g' r; L" E* j# q公仔箱論壇
% S0 b4 t$ h) x身體語言呀?有啲point噃!
田蕊妮好得多
萬綺雯的演技一般, 又唔夠放, 只能靠劇本配合才可發揮, 要做演技派尚需努力 .........公仔箱論壇- X$ f# d# e0 a* O
wewewebweb 發表於 2014-2-23 03:12 PM
" X7 J( I0 `) ?* k6 r2 \公仔箱論壇
: X! F# T# r: k7 w9 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實佢演咗咁多年, 演技仲停留响"殭屍"時代... 加上佢e+仲有老態, 把聲仲得人驚.. 除非佢肯演番同年齡嘅戲份喇.. 唔係好難令觀眾投入.
非常同意樓主的見解。
呢套應該唔得, 下套
紀慕雪這角色不討好!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男女角有火花雙方都需要一定演技, 但e+係單方喎. 所以焦點依然响兩位阿哥身上!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ^2 }+ `8 s5 j
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:32 AM
; R0 W0 B) H! Pwww1.tvboxnow.com公仔箱論壇+ {; r1 n2 r8 J; u4 c
係呀!簡直係錯估形勢囉!
唉.. 就係為咗老表班底, 所以揾咗呢位女角, 選角失敗!