返回列表 回復 發帖
如果天哥会着草,那两只猫会挡驾
如果只猫会挡驾,那心弦会很感激他
放不下的,
不是现实中的那个人,
而是...回忆里的他~~~
如果只猫会挡驾,那心弦会很感激他
xinxian 發表於 2010-9-15 11:11 PM
如果心弦会很感激他,  那我會妒忌他  
如果我會妒忌他...那他一定唔理我
cammy8080 發表於 2010-9-16 12:19 AM
如果他一定唔理我, 那就向他老婆投訴
如果向他老婆投诉,那他就要搞离婚
放不下的,
不是现实中的那个人,
而是...回忆里的他~~~
如果向他老婆投诉,那他就要搞离婚
xinxian 發表於 2010-9-16 07:40 AM
如果他就要搞离婚, 那就益咗阿水
如果益咗阿水,就要班马刮条友出黎
如果益咗阿水,就要班马刮条友出黎
cck_my 發表於 2010-9-16 11:33 AM
如果要班马刮条友出黎, 那最好搵收數公司
如果最好搵收數公司,  那就要搵我tvb 獨此一間 絕無分號 ~~
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
[quote]如果最好搵收數公司,  那就要搵我tvb 獨此一間 絕無分號 ~~

如果要搵你tvb 獨此一間 絕無分號, 那搵阿水好過
如果搵阿水好過 ~~ 那就要先抽你水
如果搵阿水好過 ~~ 那就要先抽你水
JackyNelson 發表於 2010-9-16 10:47 PM
如果要先抽你水, 那我樂意抽先
如果要先抽你水, 那我樂意抽先
km8000 發表於 2010-9-16 09:51 AM
如果你樂意抽先, 你要生抽定老抽
如果你樂意抽先, 你要生抽定老抽
JackyNelson 發表於 2010-9-16 10:59 PM
如果你要生抽定老抽, 那我要勁抽
如果你要勁抽, 那你就要馬草泥