返回列表 回復 發帖
原帖由 mun2 於 2008-12-27 07:38 PM 發表
哗!!!   
月蚀啊!!!!
哈哈。。好彩唔是满月。。唔是狼人会变身。。
原帖由 huey23 於 2008-12-27 09:06 PM 發表
still can guess ma?
可以啊。。
你慢慢估。。记得写user id。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-27 06:35 PM 發表
哈。哈。。我没出席。。但是。。。嘿嘿嘿嘿。。。
你唔好乱搞野!
我都趁下热闹啦
一个喺jclai
一个喺william仔
一个是bmoon1977 -------> UID: 471649
一个是jclai ---------> UID: 238973
白衫----->> Jclai UID :238973

黑衫----->>william仔 UID: 384940
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
一個是Jclai UID :238973   
一個是william仔 UID: 384940
跟靚妹子包無錯! ~~~~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
1 = 用戶名 : Jclai        [ UID : 238973 ]
2 = 用戶名 : william仔 [ UID : 384940 ]

趁热闹啦
  照抄   对有赚
簽名被屏蔽
一个係 jclai     【白衫】 -------->ID:238973
一个係 william 【黑衫】--------->ID:384940
希望无估错啦!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 贱狼人 於 2008-12-27 05:30 PM 發表
哈哈,我知道是谁,你们谁想知道就用$$$来收买我吧
狼人..你无去又知道
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-28 11:35 AM 發表

狼人..你无去又知道
不阻我财路啦
只要你快樂 真的只要你快樂
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-28 11:35 AM 發表

狼人..你无去又知道
贱人有出现
迟点我放大他的相俾你地睇。
簽名被屏蔽
原帖由 chfong2 於 2008-12-28 12:15 PM 發表
我要睇下似人定似狼
哈哈哈。。。我见到的是人。。。因为个日没满月。。