返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
原帖由 chfong2 於 2008-12-28 12:36 PM 發表
甘你个日埋亏大本,没给饿狼吃了。
我唔想俾只狼吃。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-28 12:12 PM 發表

贱人有出现
迟点我放大他的相俾你地睇。
不要摆我上枱
只要你快樂 真的只要你快樂
原帖由 贱狼人 於 2008-12-28 08:41 PM 發表

不要摆我上枱
一定会摆你上台
原帖由 tingx2 於 2008-12-28 12:12 PM 發表

贱人有出现
迟点我放大他的相俾你地睇。
好吖!!相信大家都想看..
...吹水区...无个识....入黎支持吓...

另外:

歡渡聖誕新年交流區   

慶元旦,賀新年

大家缺錢嘅就去支持嚇啦...手快有...手慢無啊....截止日期2008年12月31日23點59分

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?

回應 无印良品 第 126 篇文章

miaomiao support 了...

(那么可不可以给miaomiao special 红包jeh? )
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-29 05:34 PM 發表
miaomiao support 了...

(那么可不可以给miaomiao special 红包jeh? )
.......miaomiao同我都系同一日入學TVBNOW嘅.....

(你地唔好偷睇,未成年人禁止)
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无印良品 於 2008-12-29 04:48 PM 發表
...吹水区...无个识....入黎支持吓...

另外:

歡渡聖誕新年交流區   

慶元旦,賀新年

大家缺錢嘅就去支持嚇啦...手快有...手慢無啊....截止日期2008年12月31日23點59分

...
有钱人
你来玩啊?
原帖由 无印良品 於 2008-12-29 05:36 PM 發表

.......miaomiao同我都系同一日入學TVBNOW嘅.....

(你地唔好偷睇,未成年人禁止)
哦,是哦,很巧bor....
那么为什么你那么有钱的?

不如分点给“同班同学”啦...
原帖由 tingx2 於 2008-12-29 05:38 PM 發表

有钱人
你来玩啊?
阿富豬...我特登來GC你嘅....
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-29 05:43 PM 發表

哦,是哦,很巧bor....
那么为什么你那么有钱的?

不如分点给“同班同学”啦...
同班同學...你都好有米喔.....同我唔輸虧.....

原帖由 无印良品 於 2008-12-29 05:46 PM 發表

同班同學...你都好有米喔.....同我唔輸虧.....

同班同学,你有所不知...我D米要用来“担起头家”咔....

(我上有高堂(s),下有兄弟姐妹(s)...而且阿嫲年事已高,负担好重咔.. )
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-29 05:56 PM 發表

同班同学,你有所不知...我D米要用来“担起头家”咔....

(我上有高堂(s),下有兄弟姐妹(s)...而且阿嫲年事已高,负担好重咔.. )
....甘似我N年個句對白嘅....
....同班同學,果然系同行...出類拔萃啊!!!
原帖由 无印良品 於 2008-12-29 05:45 PM 發表

阿富豬...我特登來GC你嘅....
贵猪。。
真是感激不尽啊。。
么是GC??